|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
7950GT
jedno pitanje kad spajam 6 pin conector na ovu grafu el moram oba molexa spojit ili je jedan dovoljan? dakle ima 6 pin konektor dva molex prikljucka(ili kako se vec zovu) dali oba dva prikljuciti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
oba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
btw el zna netko reci kakve OC kapacitete ova grafa ima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#5 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
A slušaj - probaj. 30min-1h posla sa ati toolom i 3D markom 2003 i testom s kornjačom. Nema ti baš forumaša s tom VGA. U krajnjem slučaju imaš www.google.com pa vidi.
![]() |
#6 |
Premium
|
Da ne otvaram novu temu ,nasao sam ovu ,imam isti problem ,jedan molex je prikljucen drugi nije (jer nemam slobodnih molexa....). Zasad radi sve ok . Jel to moze kako ostetiti karticu il ista slicno ,mislim toolsi mi ne jevljaju da im ista fali (sta su radili kad ni onaj jedan nisam bio prikopcao ). Il ipak moram uzimat novo napajanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vey nije ovo tržnica da bump-aš, netko će se već javiti ![]() Inače nećeš niš napraviti grafi ali ti napajanje trpi. IMHO kupi novo napajanje ili probaj nekako preuredit da ti ostanu dva molex-a slobodna PS koje napajanje imaš i koji je ostatak konfe?
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
zasto ne, ako npr. onaj koji ide na hard splitta, onda moze spojiti s dva razlicita i nebi trebalo biti napajanje toliko preoptereceno, kao sad kad je na jedan molex spojen...ili sam u krivu? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
OK tak može ali ne na način da splita onaj konektor koji je stavio u grafu dakle da oba splitana ušteka u grafu tj ovu shemu molex -< split >- PCI-E nego da gleda da molex-i budu sa različitih grana
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Dodat cu kompu u sig jos sam novi tu i extra ljen ..... Napajanje je neko smece doslo s kucistem (nije tolko lose ![]() ![]() To bi bilo to. Uglavnom sam Noob(dugo sam bio van svega zadnje sta sam clocka je celerona 300a na 450 pa ti racunaj) ,al skuzicu stvari,polako..... Inace tako polupreuredeni stroj hvata oko 4500 3dm 2006 ,jel to dobro il lose za ove komponente? _____________- Sto se tice teme hvala na odgovorima , Y kabel ce onda da bude! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
pa neće se klokat zbog napakanja uzmi ti fino provjereno napajanje i miran ćeš bit Neki Chieftec ili Fortron od 400W i to je to
![]() |
#14 |
Premium
|
Heh , a hocu li dobiti s napajanjem takvim vise molexa? sorry ak je glupo pitanje ![]() P.S. Mislim da se ne kloka zbog memorije (kad predem 2400 nakon duzeg rada mi se pojavi plavi ekran i onaj slavni windovs memory dump...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
mislim na grafu da se ne kloka baš bajno zbog napajanja a i ostele komponente onda trpe. A možeš i mem djelitelje uposlit pa te neće RAM kočit ![]() Ovisi koje napajanje kupiš. Čuj ti postavljaš pitanja jako neodređeno. Nisi naveo koje napajanje imaš ili bar koliko molex-a imaš, kako da ti onda odgovorim koje da uzmeš i hoće li ono imat više molex-a? Kad postavljaš ovakva pitanja bar se potrudi opisati sadašnje stanje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|