|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Gdje se nalaze zakrpe od windoza?
Tko zna gdje se nalaze zakrpe od windoza,u kojoj mapi, jer namjeravam uskoro reinstalirat iste pa da opet ne skida ispočetka nego da ih spržim da cd.: nono :
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
e nebude...nemožes ih nikak savit jedino ak si kopiral u neki poseban folder dok ih je on downloadl jer kad ih dl-a ih pobriše..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
ALI možeš konfigurirati windowse da ih ne skida automatski nego da te samo obavijesti o patchevima. Onda popišeš KB oznake patcheva (npr. KB922616) i odeš na Windows Download Centar. Napraviš pretragu centra po svakom KB broju i downlodaš sve patcheve. Skratiš im imena i staviš u jedan folder. Napraviš batch fajl u notepadu (nazoveš ga npr. pokrpaj.cmd) tako da izgleda ovako: KB885626.exe /q /n /z KB885835.exe /q /n /z KB885836.exe /q /n /z KB886185.exe /q /n /z KB886677.exe /q /n /z KB887742.exe /q /n /z KB887797.exe /q /n /z i pokreneš dvoklikom ili iz comand prompta. Zadnji patch može umjesto /z switcha imati /forcerestart. Ovo te neće spasiti ponovnog downloadanja svih patcheva sada, ali ih ubuduće nećeš morati skidati.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ili si skines autopatcher i jednom zauvijk imas sve patcheve na jednom mjestu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Postoji relativno jednostavan način da se patchevi dodaju u windows instalaciju (CD). No, tko je zadovoljan Autopatcherom ili nLiteom, ne treba tražiti dalje.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
A možeš malo experimentirati i s ovim http://www.ryanvm.net/msfn/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Frend mi kaže da uopće ne stavlja win. zakrpe i da mu mu bolje radi i bez problema, kakva su iskustva kod vas?
![]() |
#9 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Kako ko, ali osobno sam mišljenja da bi trebalo staviti samo service pack 2 i to na slipstreamanom disku, ove sitnije zakrpe izbjegavat u širokom luku. Prije sam ih stavljao i raspale bi se windbloze brže nego od najgoreg virusa.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ne DLam patcheve od kada imam SP2, koristim cistu instalaciju. Jos u pocecima XP-a sam ih cao i DLao, ali sam imao samo neugodna iskustva. Ovako mi je sve i ok i zadovoljan sam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
obavezno krpati windowse. osim u posebnim okruženjima, ali onaj tko tako radi niti ne pita da li treba krpati ili ne. uglavnom, krpati. Autopatcher (XP i 2k) su uz nLite (btw. to je razvio Dino Nuhagic) jedan od najkorisnijih i najneophodnijih alata ikada izašlih za održavanje windowsa.
![]() |
#13 |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#14 |
Premium
|
prije nekih tjedan dana sam stavil friške windowse...stavil sam sp2 ali posebno..skinul sam zakrpe i skužil da komp je totalno usporil i treba mu dugo da se dignu win..isključil sam automatic updates al me živcira ona ikona u trayu...kako maknuti to upozorenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isključi Security Center servis...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|