|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Mali mod
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mogao si i napisati kaj si napravio. Malo riječi ne bi škodilo ![]() Jer prema ovome, ti si metnul samo LED ventove unutra. Ili sam u krivu? ![]() Ova zadnja slika ti je malo pobegla, no nema veze... I sredi si cooler na grafi, ovo zgleda komatozno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ovo je novo kučište, samo sam ubacil par ledica, stavil kable iza i posložil ih, stavil ovu lampu od bicikla naprjed ![]() stock kuler na grafi je počel zujiti, pa sam stavil ga isključil... sutra ide preuređenje toga venta, ljepo budem ga složil... i idu sutra spužvice na ventove i još moram nabaviti negdje naljepnicu nekakvu ljepu za sa strane ![]()
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Loše jako loše. ![]() Kablovi katastrofa i kako možeš zalijepit žice sa običnim selotejpom?! ![]() Poglej si moj sig i kako ja hladim grafu. Sve me to koštalo 40kn. A hladi super. Kaj je ovo na prvoj stranici neko svijetlo, zgleda ko svijetlo od pacikla?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Može to i urednije no OK je. Moram ovo napisati - di je to DFI stavio SATA priključak?!??!?!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
nije loše,ali mogli bi se kablovi još bolje sakriti... a zujalicu na DFI zamjenit sa nekim pasivnim coolero.(npr. Zalman ZM-47J) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#14 |
Premium
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 18.10.2006. u 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
mani je to svjetlo super ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Sam ljepo reko da sam od onog odusto, a sad je ovo u izradi... Nema vrijeđanja
![]() Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 18.10.2006. u 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Mrzim Lucky Luke-a!!
Datum registracije: Dec 2005
|
hmmm,dobro si to sredio,jedino kablovi iza,nemoj se ljutiti deckici ti samo govore sto bi bilo ok da ti jos bolje ispadne kuciste.inace,ako se tebi svjetlo svidja,ostavi ga,ja recimo na svojoj lucy imam paljenje na kljuc-kontakt.nekome je to fora,nekome ne.komp mora imat i malo osobnosti vlasnika.zar ne?
![]() |
#23 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Gle, nemoj se ljutit, ali ovo je blago receno uzas ![]() ![]() http://jagor.srce.hr/~msuvak/hw/GF_FX5200_cooling Dakle probaj vent nekako usarafit na grafulju. Ili usarafi kakav bocni vent, npr: http://jagor.srce.hr/~msuvak/hw/9800pro_cooling Kablove se moze jos vise sakriti, za pocetak disk okreni tako da su prikljucci okrenuti prema prednjoj maski od kucista. Zica od CPU coolera se moze diskretnije omotat. Sve u svemu, zganaca i zganaca ![]() I btw, nauci se radit s digitalcem i rotirat slike.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|