|
![]() |
#1 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Obavijest Seasonic-a NEMA
Evo samo jedan dobronamjerni post... Naime svaki dan citam topice u kojima se ljudima preporucuje Seasonic napajanje,... bilo 380 ili 430W no moram Vas obavijestiti da istog nema za kupiti gotovo nigdje!!!! Zašto gotovo? Zato što ima Seasonic 380 u Linksu u Rijeci ali ne i u Zagrebu i ona fora dostava u roku od 24h u Zagreb nije baš moguća.. Htio sam kupiti to napajanje i žicao ekipu iz Linksa da mi ga dostave iz RI u ZG ali su rekli da ne mogu jer su to razlicita kladista bla, bla, bla.. Dakle zaključak: Nemojte ljudima preporucati da stave u konfe to napajanje jer ga vec duze vrijeme nema na na lageru a 430W niti nema na cjenicima... Zašto ovo pišem? Zato što svaki dan se preporuca Seasonic i onda ga ljudi uvrste u svoje planove a kad dodju u ducan njega nema i onda moraju znat što žele u zamjenu ali ne mogu se odluciti jer im niste dali ni jedan drugi prijedlog osim Seasonic-a. Budite pozdravljeni i pomozite ljudima.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
gle sad, ne kupuju svi u zagrebu, hrvatskoj i ko zna gdje gdje ga nema. jedno je savjetovat nekom nesto a druga stvar jeli to tamo raspolozivo. onaj ko zeli poslusat savjet snac ce se vec na neki nacin. ako je raspoloziv u rijeci, pa nije rijeka na kraju svijeta, ima tu dosta forumasa iz rijeke koji su vjerujem voljni i sposobni kupit ti to napajanje dolje i poslat ti ga u zg kad su vec linksovci nesposobni.... u njagorem slucaju trebat ces dat 20kn soferu busa il pricekat dan....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
localhost
|
Ma sve to stoji što ti kažeš ALI kad pogledam na nabavu Seasonica ima jedino u LINKS-u a isto tako ga nisam našao niti u jednom cijeniku ostalih firmi u HR, također ovdje na forumu sam u X navrata pročitao da ga ima jedino u Linksu i Borgu dakle opet nigdje... Nije samo stvar u 380W nego i u 430W kojeg stvarno nema nigdje... Da istina je jedno je preporuka drugo je stvarno stanje ali neto po toj preporuci kupuje a to kupit ne može.... U 90% slučajeva kad netko pita koje napajanje ga i želi moci kupiti a ovdje se samo prica Seasonic, Seaconic a njega nema.. Da istina ima 380W u RI i ima nacina da se do njega dodje (ako ga želiš kupiti za gotovinu) ali sve je to teži puta na koji se rijetko tko odlučuje... Ukucajte Seasonic u tražilicu pa ćete vidjeti koliko se spominje u zadnjih 10 dana.. Nemojte me krivo shvatiti, ovo pisem iz dobre namjere, odnosno za ljude koji trebaju preporuku napajanja koje mogu kupiti..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ja sam uzeo komp prije cca. tjedan dana. Seasonic je trebo bit unutra, a zbog gorenavedenih razloga nije. jednostavno ga nema i rekli su mi da NE ZNAJU kad ce doci u Links. zato sam lijepo uzeo Tagana i ja sretan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bolje da si uzo Anteca nego tog Tagana ![]() A i kako Ferrys veli ako ih ima u RI lako se sredi da to napajanje stigne u ZG ![]() Jer IMHO vrijedi muke.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
localhost
|
Ja sam htio da mi dofuraju iz Rijeke ovaj 380 pa sam dobio od*** a lijepo sam zamolio.... OVa fora vec sam objanio da mi ga netko uzme meni en igra ulogu jer možda nemam keša nego vucem karticu?... NO u svakom slučaju ovo je samo bila molba da ljudima dajete alternativu jer ovog napajanja nema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
localhost
|
Ma i meni je Tagan zakon... pogotovo zbog kablova... Mjerio sam mu napon sa unimerom po onim konektorima na ploci, naso sam negdje na netu i nema nego minimalna odstupanja... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|