|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Aplikacija za snimanje sa TV-kartice
E ovako, u školi moram ugraditi PixelView TV karticu u jedno računalo. E sad kako u školi imamo dosta računala, zagubljen je cd sa driverima i aplikacijom za snimanje. Meni treba aplikacija za snimanje sa video ulaza ove kartice. Čip je Conexantov Fusion 878A, na stranici piše Conexant bt878. Ajde neka preporuka molim vas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Bilo 100 puta.... Skini WDM drivere googlaj za "btwincap", a aplikacije su ti VirtualVCR, PowerVCR, ChrisTV, iuVCR...... ma ima ih more.... A najpoznatiji za gledanje DScaler bi čak trebao raditi i bez ovih WDM drivera jer koristi svoje interne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Ok, ali ja neam vremena skidat programe, nego mi treba jedan koji će definitivno radit s ovom karticom i s kojim ću moć snimit sadržaj sa videoulaza, odnosno analogne kamere. Zato sam i puknuo koji je čip. Probat ću s DScaler-om. Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Zanimljivo. Međutim vremena ćeš ipak morati naći jer se nećeš baš nasnimati sa DScalerom, a i da ne spominjem snimanje u codece koji su za to namijenjeni ili direkt u mpeg2. Vrijeme koje će ti biti potrebno da nađeš i malo proučiš neki FAQ ili How To... nisam ubrojio |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Znači DScaler bad choice ak neam vremena, PowerVCR2 njega sam koristio sa dok nisam prodao TV-karticu, on nije tako kompliciran. Ja ću to puknut u neki format koji je već postoji u programu. Mislio sam da tamo u školi neam vremena isprobavat, doma imam dosta ali neam karticu tu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|