|
![]() |
#1 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
pravila trznice, konkretno prodaja
kako u zadnje vrijeme vidim da se nikako ne pridrzava pravila na tom podforumu, pogotovo kod prodaje, mislim da bi bilo dobro napraviti za nove clanove, ili za one koji prvih pet (sest, sedam...) puta otvaraju trznicu, te kreiraju novi thread i/ili postaju, da im se pojavi prije pisanja poruke(threada) pravila koja moraju citati do kraja, ali jos bi bolje bilo kad bi bilo vremenski npr. da se screen sa pravilima drzi nekih 3min pa tek onda da je u mogucnosti taj netko napisati post/thread. naglasavam za samo prvih xx puta, ovisno o tome kolko mislite da je najbolje. mislim da bi se time izbjegli neozbiljni prodavaci, neispravni threadovi(naslovi) itd.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
IMHO se ne isplati ulagati još truda da se ispravlja nečija lijenost ili nešto drugo. Još uvijek je najbolji lijek batina i moderator sa lockanjem threada ili ispravkom greške ako se osoba ispriča i lijepo zamoli. Previše se nastoji komplicirati kada postoji tako lijepo i jednostavno rješenje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Yi, thx mactabilis ![]() Nego...gdje sam stao? Lesa je evo dobro napisao, zasto sada smisljati razna rjesenja radi ljudske lijenosti i gluposti. Lock, delete ili karton. Mnogi su naucili, a ostale poducavamo. ![]()
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ja neznam šta bi vi htjeli ? Ovo nije plavi oglasnik da platiš pa rogoboriš ako ti nisu uokvirili oglas. Tkom se ne sviđaju pravila tržnice nek ne ostavlja tamo svoje oglase, vrlo jednostavno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Dok nije athe bilo na kormilarskom mjestu vladao je živi raspašoj. Sad bar liči na nekaj, al opet ima pojedinaca koji kvare idilu. Zato šutite i pustite čovjeka da radi svoj posao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Pravila su preblaga, Atha je predobar. Eto koje je moje mišljenje kao nekoga tko je ovdje tri i pol godine i nagledao se svakakvih likova na ovom forumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
pa kaj je vama ljudi,pa u vecini slucajeva se @atha zeza kao ovo s "cepam,picim kartone,lockam i brisem" pa to je interna sala koju ovi novi forumasi nisu skuzili i krivo su je protumacili....napali su @athu bezveze i rekli mu da je bezobrazan sto uopce nije istina jer lijepo je pravila naveo koja se moraju postovati i na saljiv nacin docarao sta ce biti ako se nepostuju,ali eto neki su zabrijali i krivo to sve protumacili...kao sto kolege kazu jos je i preblag a ja bi dodao uz to i predobar...
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nevjerojatno je da se bune uvijek jedni te isti ![]() Dečki, ko nema putra na glavi, nema se razloga bojati ičega i može sve reći... Dosta je offtopica i na ovom threadu. I da, jutro je pametnije od večeri ![]()
![]() |
#10 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ISUS BOG sto uciniste od threada ![]() no dobro, ja sam samo dao prijedlog, na vama je dal cete ga prihvatiti il odbaciti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Tor vam je sve rekao. Dok sam na mjestu moderatora trznice, raspasoja nece biti koliko god to neki zeljeli. U pravilima sam i preblag, a ako vam se ne svidjaju - eto raznih oglasnika, forum.hr i slicnih monada. 1VAN-a sam milijon puta upozoravao, nije poslusao. A sada mi place na PM kako ce biti dobar i kako bi zelio da mu se skine ban. Zar je 10 opomena potrebno da shvatis da ili ces postovati neka osnovna pravila ili ces se pozdraviti sa ekipom. Pa stvarno...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|