|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Ljudi imam mali problemčić,za mene je veliki ali kako ovdje ima velikih znalaca njima neće biti?! Imam program Lottomania2005 i naravno istekao mi trial period od 30 dana,nigdje na prokletom netu nemogu naći ključ ili crack za taj program,ako netko zna kako da to riješim(puna je verzija ali se sve zaključa nakon 30 dana jer se nisam registrirao i upisao serial...) tj.ako netko nađe serial molio bih da mi javi ili ako netko zna nekakav zaobilazan system...PLEASE HVALA UNAPRIJED: cheers2
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Brze to pobrisi/editiraj dok nije netko vidio. Bit ce bananka. I procitaj pravila... EDIT: Izgleda da ce bit: ![]() LINK
Zadnje izmijenjeno od: Panzer. 14.10.2006. u 01:11. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
kako do full verzije u 3 jednostavna koraka: : cheers2 1. upaliti internet explorer/opera/firefox... 2.upisati http://tinyurl.com/y7jhpr pod adresu :burn: 3.kliknuti na Purcase omg pa daj procitajte pravila...: suicide :
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nadležni su obavješteni. Neće mu niti brisanje/editiranje pomoći, sada... A pošto ti je ovo drugi takav prekršaj... EDIT: LOL Jelc, kaj si se vratio ponovno na ovaj thread jer ti slika nije dobro ispala ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 14.10.2006. u 02:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|