|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
catalyst control center
pozdrav svima.. imo sam hardverskih problema: http://forum.pcekspert.com/showthrea...382#post543382 na koje se nadovezalo vo mojim "majstorskim" prčkanjem po windowsima... pretpostavljam da nije povezano ali za svaki slučaj ovako: išao sam preko regedita brisat neke fileove od več prije izbrisanih programa.. i tako sam ja to brisao dok mi se nije počelo dešavat da kad želim otvorit regediit, on bi se samo otvrio i zatvorio u sekundi... isto tako i ctrl+alt+del.. samo bi se otvorilo i zatvorilo... onda sam se išo za***avat sa system restoreom... restorao sam i otvaranje/zatvaranje se prestalo dešavat.. ali onda mi je oblivion počelo izbacivat još prije nego inače uz poruku nešto kao: dwwin: failed to initialize proprely.. praćeno sa : cli application has ecountered a problem and need to close... i sad više nemogu uopće otvorit catalyst control center... : ![]() windowse sam nedavno reinstaliaro...bilo je sve ok dok nisam počeo se za***avat s tim... ima li neko neki prijedlog...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
e da.. i valjda vezano s ovim je: na properties od diska imam 79,6 giga iskorištenog spacea...to mi je bilo čudno jer sam m+bio siguran da nisam tolko prostora popunio... kada zaokružim sve foldere na disku dođe mi da je used 62,6 giga... di je tih 17gb...? pretpostavljam da je vezano za to prčkanje oko system restorea...? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Kaj se tiče prosotar na disku, vidi ovu temu. A kaj se tiče drugog problema, počisti registry ovim programčekom. Moreš i probati deinsatlirati drivere od grafičke i počistiti DriverCleanerom, pa opet staviti nove drivere u kombinaciji s ATi Tray Tools programom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Što se tiče drivera preporučio bih ti Omega drivere, ovdje ih skineš: http://www.omegadrivers.net/ati/win2k_xp.php prije nego ih instaliraš skineš original verziju drivera sa ati stranice ( samo drivere), preko njih instaliraš omegu ( Radeon Omega Drivers 3.8.291 -> Catalyst 6.9) Evo i kako namjestitim bios ako češ stavljati Omega drivere: http://www.omegadrivers.net/mb_bios.php
![]() |
#6 |
Premium
|
hmm... brijem da nije virus.. bo? avast niš ne javlja... ajde hvala probaču sve ovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
evo control center je ok čim sam sredio registry... i sad još nove driver stavit... puno vam hvala na pomoći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
hmm? samo da pitam.. pri instalaciji omege mi kaže da origigi drivere pobrišem... a ti si mi reko da samo instaliram preko ... koga da poslušam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
evo stavio sam omega drivere.. prije toga sam skinuo ccc.. i još jedan detalj...od gore navedenih bios postavki.. ja ih možda imam 4-5.. pa sam to što sam imo promjenio... zaš ih je tako malo? jel to znači da mi je matična fuš or what? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|