|
![]() |
#934 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ok ovo je sve lijepo ali ja bi sada to malo htio ubiti..imam neke malo vaznije poslove s procom raditi..na kojih 30min..a ne znam kak da ga ubijem..tj.nemam opcije nego ga end taskat..ali to mi je brut force..to bas i nebi..anybody? |
![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ak se to nije promenilo od kad sam ja to zadnji put rabil .. imaš opciju za pauzu , hibernaciju ili kak se vec to zoce ... mozes namestiti kak dugo da ti traje i sve ... uglavnom klikneš u tray-u desni klik na ikonicu i tam bi ti trebala biti ta opcija ... ... ali nisam siguran uglavnom ... postoji takva opcija sam se ne zmislim tocno gde je
![]() |
#936 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Desni miš na ikonu u trayu, klik na kvačicu dolje desno ( preferences) , postavi vrijednost snooze na 5 do 120 minuta ( po potrebi), apply i to je to.
![]() |
#937 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
a mozes ga i izgasit, pa opet pokrenut. Zapamti ti sve i nastavi di je stao. Ja jucer opet poceo ![]() Steta kaj se nemreju dve instance od jednom vrtit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Muči me sljedeće : uvidom u task manager vidim da se za ovaj task troši 95 - 97 % procesorskog vremena ali je vrijednost mem usage na bijednih 4.932 K. Prije je znalo biti i do 20.000 K pa ne kužim kako se je to smanjilo. prošlih dana sam vrtio jedan Ligandfit punih 12 dana. Gdje podesiti da se rabi više memorije ? U device info stoji : memmory = 896 Mb a disk = 9,77 Gb.
![]() |
#941 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
možeš. Mislim da je gpremec objasnio negdje u threadu..moraš kreirati dva usera... ed. našao: http://forum.pcekspert.com/showthrea...t=13724&page=4
![]() |
![]() |
#942 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Stanje krunčerske nacije: Members ---- 113 (# 309) Current Members 109 Total CPU Time(y:d:h:m:s) ---- 29:169:05:54:23 (# 916) Points Generated ---- 6,436,669 (# 569) Results Returned ---- 22,666 (# 979) dakle kako stvari stoje u svemo smo među top 1000 na planetu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#946 |
Premium
|
evo siroče iz siga vrti dve instance...15 dana, cca 12000 bodova ![]()
![]() |
#947 |
AMD Team
Datum registracije: Jun 2006
|
moze li mi neko pomoci, htio bih se uclaniti u grid, ali kako se podese oni proxy parametri? nece da me konektuje na server da se logujem prvi put, mislim da je do toga. Koristim Sygate Personal Firewall, i uzeo sam opciju Allow za UD Agent? U cemu je kvaka? i gdje mogu vidjeti svoje poene?
![]() |
#948 |
AMD Team
|
aha, uclanih se, nesto nije htjelo, pa sad hoce... e sad vidim i gdje su poeni. ali nije mi jasno jel ja trebam sta da radim tu, ili? moze li mi neko objasnit ukratko...
![]() |
#949 |
AMD Team
|
nisam nista radio, izgleda to sve ide samo... radi vec pola sata, i obradio je 2%. nego, moze li se ovaj program kako pauzirati? ili stop? sta ako zavrsi, a nema konekcije ukljucene? moze li se prekinuti u pola, pa nastaviti? EDIT: skontah snooze opciju...
![]() |
#950 |
Premium
|
program sve radi sam.......možeš pauzirat na tipku snooze, po defaultu je namješteno na 5 minuta i to možeš u opcijama promjenit...ali nemaš potrebe jer program radi u low priority-ju pa kad pokreneš nešto drugo to ima prioritet.....ja tu opciju pauze nisam nikad koristio.............ako završi a nema veze u traju ti poviše plave ikone bude žuti upitnik....nema veze program će se sam spojit kad se ti spojiš na net i poslat rezultat.......jedino ako je period čekanja duži od 15-tak dana nećeš dobit bodove....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
AMD Team
|
aha, super. a sto se tice team-ova? kako se oni osnivaju?
![]() |
#953 | |
Premium
|
Citiraj:
Samo čitaj prvih par stranica threada i naći ćeš sve potrebne informacije.
![]() |
![]() |
#954 |
AMD Team
|
ok, hvala, najvjerovatnije cu se prikljuciti. upravo sam odradio jedan posao, 50 liganada, za 12h, i dobio 408 poena... ![]()
![]() |
#955 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
..uclanio se i vrtim ![]() ![]() ..hvala black dragon na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
pozdrav decki!! moze li me netko od vas koji imate adsl napisati koliko bodova dobijete pod network za doticni... hvala puno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |