|
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Update-aj firmware. Ak je przilica ispravna to bi jedino moglo bit.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Junior Member
|
ne znam sad koji je to model tocno tj koje su maks brzine pisanja. Najvjerojatniji scenario je da ti mediji nisu upisani u firmware.A "neće da prži je relativan pojam" kako neće da prži.? Lose kopije, uopce ne krece u przenje?Unisti medij?
__________________ Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 13.10.2006. u 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
To je vec uobicajeno. Ako imas prirucnik od svog Plex-a ili kojeg drugog velikog imena... najcesce mozes procitati malu stavku (ovisno o proizvodjacu) u kojoj u biti preporucuje da koristis renomirane proizvodjace ... obicno nabroje TDK...pa na dalje.. Mislim da smo to vec spomenuli ovdje , ako nismo, trebali smo ![]() Oni su ionako alijansirani sa svojim partnerima, pa ocekuju da ces ti kao kupac automatski rotirati bas prema istima. Druga stvar, 16x je ipak relativno nova prica, pa je moguce da mu smeta bas taj specifican medij, a razmazenko Plextor jos nije to imao na jelovniku do sada. Uvjek ti ostaju razni power dovitljivci koji si daju truda i pokriju to nekim firmware-om. Mada, barem za SCSI modele, ali Plex je cesto znao napraviti po par naknadnih u kojim bi spomenuo podrsku za jos veci broj medija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imam PX-740A i isto ne podnosi Traxdata DVD-R 16x medije Zato korisim Verbatime i stvar riješena no možeš probat i sa novim firmware-om http://www.plextor-europe.com/techni...=DVD-Recorders
![]() |
#7 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
krene przit i na 3% stane i izbaci poruku,nest kao invalid function,neznam tocno moram pogledat |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
Jel pri tom i uništi medij? Ako ne.. Mogo bi editirat firmware pa uploadat svoj custom.. Ta to treba tool koji sad ne mogu nać al sam si to napravio na starom NEC-u. Znam da i POMO zna za taj programcic pa mozda vidi i posalje link ako imas volje za probavanje i poboljsavanje svog udžredjajcica. Prvo skini programcic DVD indentifier, da vidimo koji je to medij .
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|