|
![]() |
#1 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Problem s drajverima graficke
Grafa je radeon 9200,skinuo sam par vrsta original ati-evih drajvera ali svi prilikom instalacije javljaju INF error video driver not found i nakon tog jos jedna poruka try to setup your display adapter with the standard vga Stavio sam nove windowse koji u sebi valjd vec imaju ati-eve drivere i sve su prepoznali ali su 5.11,u cem je problem onda.
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
vidim imas viin chipset ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
ja mislim da je čak do chipseta,ili grafe,ako stavlješ nove drivere neće ti raditi ja imam 9550 i abit KW7 kt880 pa neide |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ali radilo mi je na graf prije ove a imao sam ih minimalno 10,zadnja na kojoj je sve dobro radilo je 6600gt a nakon tog sam stavio kao privremenu rivu tnt i nisam mogao stavit dtajvere,tak je i sa ovom 9200 nisam jos probo stavljat na agp 2X,ali ne radi mi sad na 4x vec na 8x,mislim da nebi trebao biti problem u tome,probat cu skinut nove via-ne drajvere za maticnu pa mizd i bude radilo
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koje drajvere si probavao? To je jako vazno... zato sta je ATI ukinija podrsku za 9200 seriju od 6.5 serije pa nadalje... Inace ne bi trbao imat problema i svakako stavi zadnje drajvere od cipseta... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Istina, starije grafe (9000,9200,..., ja mislim do 9600 ili čak X generacije) ne podržavaju drivere veće od 6,5. Ja imam problem s tim agp. Imam R9000Pro i u biosu mi je najviše 4X, a na 8x nikako nemože, ali prije 1,5 god sam mogao!!! Otvorim everest i piše mi da je agp accelerator na 4x i da je moguć pad performansi!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nisi mogao nikako na 4x stavit kad je 9000 serija 4x...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|