| 
 | |||||||||||
|  09.10.2006., 13:17 | #1 | 
| OMG, thats the funky shit Datum registracije: Aug 2005 Lokacija: in The Republic of Peščenica 
				 | 

Ništa od Infota
			 Pročitao na HRT teletextu da su otkazali ovogodišnji Info zbog premale zainteresiranosti   Jest da nije bio bog zna kaj al opet veselilo me otić tam i pogledat malo  
				__________________   | 
|   |   | 
|  09.10.2006., 15:50 | #2 | 
| Pod naletima kopita zla Datum registracije: Dec 2005 Lokacija: SMB / ZGB 
				 | ja nisam bio na zadnja dva...bilo je premalo zadnimljivih stvari | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  09.10.2006., 17:30 | #4 | 
| bycod Datum registracije: May 2004 Lokacija: Zagreb / Dubrava 
				 | dezinformacija    info ce biti odrzan i jedna jako ljepa stvar ulaz je BESPLATAN  tako da ono vrijedi otici samo radi toga sto je besplatan upad  
				__________________ | 
|   |   | 
|  09.10.2006., 17:42 | #5 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2006 Lokacija: zg 
				 | ja odlazim svake godine otkad sam imao 7-8 godina. tad sam jos morao starce tlacit da me peljaju   i svake godine mi se srce slama kad vidim u kakav se cumez sve to skupa pretvorilo. prije si dosao tamo i imao kaj vidjet. a sad od ukupno 5 paviljona 1 drzi t-com, 1 VIP, 1 je gejmerski a kroz 2 prodes i neznas kaj si vidio. katastrofa. ali zato se inter liber barem drzi. uvijek ima dobra knjiga za kupit po malo kuna... | 
|   |   | 
|  09.10.2006., 20:21 | #6 | 
| Premium Datum registracije: Jul 2005 Lokacija: Novi Zagreb 
				 | Isto ko i mat....duže vrijeme godinu za godinu idem, i sve je veće smeće Info...šteta... Jedino di bi ga nadopunio je da ja znam šta vidiš u ova dva paviljona korz koja sam prođeš...alu okviri za prozore...štand sa bojama i lakovima, lik koji se dere "Krediti bez jamaca" i to je to u ta 2 paviljona..ah da...i HGSpot i još pokoje firme imaju kojekakav štandić sa par izloženih stvari... | 
|   |   | 
|  09.10.2006., 20:40 | #8 | 
| Lost soul still wondering Datum registracije: Nov 2004 Lokacija: Aiur 
				 | Svi mi znamo što se ide gledat na info sajam. Slažem se da je to svake godine sve jadnije, ali tete popravljaju doživljaj lol   
				__________________ Da nije nas bile za grabu bi spal   | 
|   |   | 
|  09.10.2006., 21:14 | #10 | 
| The Dark Side of Moon Datum registracije: Jan 2005 Lokacija: Osijek 
				 | idem svake godine na info i kao što su svi rekli svake godine je sve veće smeće.... barem ima dobrih cura  ,to je jedino dobro 
				__________________ Macbook M1+ LG32UQ85R iPad 5 White 32gb Wifi iPhone XR 128gb Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED) Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80 | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  09.10.2006., 22:40 | #14 | 
| Kernel panic Datum registracije: Jan 2006 Lokacija: Zg 
				 | Ja isto vjerovatno idem na info... 
				__________________ Keyboard error or no keyboard present Press F1 to continue, DEL to enter SETUP | 
|   |   | 
|  10.10.2006., 11:16 | #15 | 
| mrzi zimu Datum registracije: Dec 2004 Lokacija: behind blue eyes 
				 | jučer sam čula vijesti na radiju da ipak nije otkazan, no da će se održati u malo drugačijoj koncepciji...hm, ja se jedino bojim da će ta "malo drugačija koncepcija" značiti još više štanodva s vijcima i plastičnom stolarijom   inače, kao što je puno ljudi ovdje već reklo, INFO je svake godine sve jadniji i jadniji  ...to samo govori o našoj zainteresiranosti za IT i o tome koliko prosječan Hrvat smatra da je to važno  
				__________________ Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP | 
|   |   | 
|  10.10.2006., 17:37 | #16 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2004 Lokacija: Zagreb 
				 | Flare...... nije to bas tak lose. Kad si okruzen neznalicama i ljudima zaostalim 30g za svojim vremenom onda vrijedis puno i sa osnovnim znanjem  Brijem da se kod nas moze komotno zivjet od usluga instaliranja Win i "postelavanja interneta". Pa kad vec imas zlatnu koku u dvoristu zasto ju otjerat......... Mlade generacije su pretezno ok a starkelje s vrijednostima iz 16. stoljeca nek placaju svoje ignoriranje novih tehnologija i sve 5  Na info idem samo ak cu skupit par frendova........... | 
|   |   | 
|  11.10.2006., 00:42 | #18 | |
| Headbangig Grunf! Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: headbanger's ball 
				 | Citiraj: 
 O bahatosti prodavača da ne govorim. Auto show također nije ništa puno bolji. 
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | |
|   |   | 
|  11.10.2006., 12:07 | #20 | ||
| Avocado Datum registracije: Aug 2005 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 
 Citiraj: 
  mislim da samo zato i idemo  daj onda nemoj mene zaboravit, moramo se dogovorit. tak ste prosle godine...  
				__________________ Spoiler alert! | ||
|   |   | 
|  13.10.2006., 22:04 | #23 | 
| Premium Datum registracije: Jul 2005 Lokacija: Novi Zagreb 
				 | |
|   |   | 
|  20.10.2006., 15:54 | #24 | 
| mrzi zimu Datum registracije: Dec 2004 Lokacija: behind blue eyes 
				 | @ isus - slažem se s tobom i sve što si rekao stoji...svjesna sam ja toga, samo sam komentirala stanje   a, što se odgovaranja na mailove i sl. tiče....to je KATASTROFA...npr, moja firma je trebala nešto poslati u neke hrvatske kompanije koje se bave telefonijom i internetom i rekli su mi da neka pošaljem...pazi sad ovo,....FAXOM..loooool...kao da smo u 1985. ...i baš zato što je RH informatički uglavnom nepismena, taj INFO bi trebao biti neko mjesto na kojem bi se mogle saznati neke korisne informacije i malo proširiti znanja...no, na žalost to se ne dešava...  
				__________________ Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |