|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
Problem nakon spajanja snimača
neznam jel ovo softverski ili hardverski problem ali stavia sam ga tu komp mi se nece upalit vec samo stoji onaj screen di pise koliko ima MHz nece dalje od toga radia je normalno dok nisam spojia przu sa novog kompa da sprzim par stvari ali kom nije prepozna przu pa sam ga izgasia i od tad ga vise nemogu upalit i dvd rom sa tog kompa nemogu otvorit vise ne prepoznaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pozdrav...i dobrodosao! ![]() Obrat pozornost na poziciju jumpera na snimacu i prilagodi ga drugom snimacu tj prebaci na slave ili na master ovisi kako si spojia kabel.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ma nezanima me sad to nego nemogu uc ni u bios sad ni dignut windoze jel se to moze popravit mozete mi se javit i na msn messenger marcellius09@hotmail.com EDIT- pise samo checking nvram dajte molim vas pro javite mi se na msn da brzo rjesimo taj problem komp nije moj vec od sestre |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Prvo ga vrati u prvobitno stanje, osdpoji przilicu. A kad proradi , posveti s eonom sta ti gorki kaže....
__________________ |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Tako je...to nema veze s biosom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
pa problem je sta sam ja sve vratia na staro i sad nemogu ni u bios ni windowse pokrenut |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Clear CMOS možda?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
ovo sam zaboravia napisat komp mi sad ne prepoznaje ni hard ni przu nista zato se nece pokrenut a sve je spojeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
evo uspia sam upalit komp al kad je dvd rom unutra nemogu ga upalit pokusa sam ga na sve nacine spojit (dvd rom ne przu) taj je dvd rom bia u komp. od pocetka jel imate kakvu ideju kako da ga spojim i da radi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
probaj na drugi IDE kanal ako imas slobodan. ili ovu novu przilicu tamo di je stara sad bila, a staru na mjesto di si prvi put stavio novu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|