|
![]() |
#1 |
bla bla...
Datum registracije: Sep 2006
|
vaše mišljenje
evo, za mjesec dobivam komp ali u ponedeljak moram dati popis onoga kaj oču pa sam složil nekaj pa bi vas pital dal neko mislii dal treba kaj promjenit il ima možda kakav dobar prjedlog. Asus p5w dh deluxe coer2duo e6600 freezer 7 pro 2 gb kingmax ddr2 667mhz seagate 320 gb 7200 rpm 16mb cache point of view geforce 7900 gs chieftec 410w dvd rw plextor px 755a thermaltake armor junior |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bla bla...
|
pa večinom za igranje jer za sve ostalo mi je i sadašnji komp predobar,(sempron 3000+, 1gb rama, 9600pro, blabla...) e što se tiče cjene to neznam jer sve ide prek jedne firme koja to uzima prek m san grupe pa neznam cjene koje imaju, mislim da nebi trebalo biti prek 12000kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
̣
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bla bla...
|
pa da , to je tu negde, kaj misliš da mi nebu dosta 410w?valjaju kaj ove benq pržilice? do sad sam uvek uzimal plextora(još od dana kad sam 4x cd pržu platil ko pol kompa) i to je uvjek bio dio kompa na koji nikad nisam imal primjedbe, pa mi je žal prekršit tradiciju makar je malo skuplja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bla bla...
|
kaj je najbolje sad sam gledal na m sanovoj stranici i kolko vidim nažalost nude samo msi titan i antec: bonker2 . a nemaju ni thermaltakea armora nego samo neka obična kučišta... zna ko valja kaj od ovih napajanja il da ušparam pa posebno kupim napajanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
.
|
Od tih navedenih napajanja...Antec je tu najjači...još ako misliš na NeoHE seriju...odlična napajanja... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
bla bla...
|
Nažalost trebal sam malo srezat troškove: baad : i sve komponente uskladit s onim što nude: Intel Core2Duo E6400 2.13GHz, 2Mb, LGA 775 Asus P5W DH DELUXE/WIFI-AP TITAN TTC-NK25TB ANTEC COOLER TRICOOL 3colors-LED 120mm KINGMAX 2GB DDR2 667MHZ HDD WD 320 GB WD3200KS, SATAII, 7200 rpm 16MB cache POINT OF VIEW VGA PCIe POV GF7600GT 256 MB DVI TVD igra NAPAJANJE ANTEC NEO480 DVD RW SAMSUNG Super WriteMaster SH-S182D DVD ROM SAMSUNG 16x/48x CRNI BULK TS-H352A/WBGH CASE ANTEC P180-EU Aluminium bez napajanja Tako da je to sve skupa sada oko 10 kila životinja, kasnije možda neku dx10 karticu zapičim(ako dođu do božića, baš bi lepo zgledala pod borom:clap: ) Znači to je to, hvala svima na ukazanoj pomoči! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
.
|
uzmeš si e6300 i deluxe verziju ploče (ne-wifi) i eventualno goodram pro memu, optiku uzmi od lg-a ili benq-a...ostalo je dobro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
bla bla...
|
ma razlika između e6300 i e6400 je nekih 200-300kn kaj na tu svotu i nije primjetno, ploču i napajanje bi ostavil jako da posle samo evetualno proc i grafičku mjenjam a mislim da bu mi 7600gt dosta(sad imam 9600 pro i skoro sve mogu igrat a razlika između te dvije je nebo i zemlja).kaj se tiče optike u ponudi imaju samo samsung teac plextor asus i hp.a nemaju zalmanove ventilatore, imaju titana antec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Uzmi bar X1900GT ili 7900GS kad ti je vec komp za igranje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() pazi na rijeci jerbo bi te neko ko nije u tome mogao doslovno vatit enivej ima i boljih od anteka...naravno ma lol uvijek ima bolje al kod nas trenutno je to jedno od najtisih/boljih napajanja...joj da ima zipaca ovdje u rvata ![]() enivej dobar komp nadalje preporucio bi ti baterijinu konfu uz slavije napajanje te jacu grafu...dakle recimo neko ok napajanje do 500 cuna a ostatak za 7900gs... ![]() zivjeli |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
̣
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
bla bla...
|
ma videl bum dans dok prespavam i ujutro ču donjet konačnu odluku, muči me to da bi za tu grafu trebal oko 1000kn još srezat, to bi mi bilo da uzmem e6300 neko smešno napajanje itd, ubiti dosta komponenti bi oslabil a do božića je dva mjeseca pa onda mogu uzet jako grafu(ubiti kad ja dobim taj komp još mjesec, kužite ja nikak da starome objasnim da nije isto uzet kompjuter sad il za mjesec dana, on ga misli sad zeti jer ima neku shemu pa mi ga dati za mesec kad mi je rođendan a do onda bu stajal negde u ormaru i prašinu skupljal, al kaj buš njegove su pare pa mogu tiho biti) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
A onda uzmi X300 do Bozica ![]() |
![]() |
![]() |
|
|