|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
MX problem!!!!
Imam GF4 MX 440 i u 90% igara mi se pojavlju da snježi slika onako malo pa sam mislio da če to srediti novi detonator ali nije s čim bi to mogao popraviti???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
snjezi slika???nikad cuo a kamoli vidio....mozes uvatiti screenshot? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pa kužiš sitne kocke koje su bijele boje i trepere! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
..
|
to se zovu artefakti graficka ti se pregrijava 1)previse si oc-ao 2)crko vent pa ju ne hladi kako treba 3)nema vent a trebao bi joj 4)u kucistu ti je pecnica... rjesenja... 1)rjesenje...ako je samo pasivno stavi vent,ako ima vent stavi jaci vent ili spusti oc settingse 2)zamjena venta 3)vent... ![]() 4)bolje prozraci kuciste... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Vjerojatno nije ni jedna stvar koju je Svrtan naveo nego to da je memorija otišla Bogu na sud. (uzmi u obzir ako nisi nista ocao) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
a valjda covjek jos ima garanciju, nije to tako stara kartica |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
hebiga ja sam ju još davno ocao ali mi je več i dugo na defaultu,imam cooler ali uopče ne radi i što je najbolje kad sam ju kupio imala je isto to sranje a ja sam izgubio račun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Imala je tu belinđu po slici kad si je kupio ili šta? Eh sad mislim da bez računa reklamacija i nebi prošla jedino ako nemaš posebno ovjeren garantni list. Što se samog problema tiče definitivno je riječ o neispravnoj memoriji i to koja je nastala svojom greškom a ne tvojom jer i ja sam imam MSI GF4 MX440 koja radi non-stop na serveru i na kojoj vodeni blok služi kao pasivno hlađenje (ne protječe voda kroz njeg) a memorijiski čipovi su isto tako bez ikakvog hlađenja a još uvijek radi odlično i to tako već pola godine. Ostaje ti znači jedino garancije ako ide, ide a ako ne onda s njom u smeće ili u vitrinu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Da imala je ta sranja i kad sam ju kupio,sad oče oni skužit da je kartica bila ocana???ja ču raču nači,moram!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
![]() Sutra ju odmah idem vratit ali prvo moram nači račun mislim da ču se dogovorit s njima da doplatim još 300-tinjak kuna da si kupim FX 5200 ja sam ovu MX platio 650 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Naime ako si mislio da ce ti priznati punu cijenu te kartice vjeruj mi da nece nego će ti gledati sadašnju vrijednost kartice koja je odokativno rečeno nekih 350-400kn. Po pravilu bi ti trebali priznati iznos koji si platio prilikom kupovanja te kartice, ali pravila su pravila a Hrvatska je Hrvatska! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Ma kupio sam iz prosofta to je u brodu.ma da samo daju drugu karticu netreba mi niš drugo. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
pa zar bi toliko morao nadoplatiti???nepratim cijene u trgovinama ali vidim da je kod svercera 5200 oko 500 kn, dakle ni u trgovini nebi trebala biti vise od 600,ne? dakle racunaj na oko 200 kn inace kad je ta kartica toliko kostala????650 kn mi se cini malo puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Ja nemogu vjerovati u 3DMarku03 dobio sam samo 155 3DMarka kolko vi ostali dobijete s ovom karticom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
a sto si mislio ako ti je bitan score u 3d marku trosi lovu na novi hardver
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
iako je malo nejasno....recimo ja s svojom u 2001 dobijem oko 4700....netko recimo ima 12000.... dakle 3 puta vise, a u 2003 ima npr 15 puta vise.... dakle po tome ima 15x bolju grafulju.... nemoras se previse zabrinjavati iako te nova graficka nebi ubila.ali jednio ako ti stvarno treba a ne zato sto ima slab rezultat u novom marku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: MX problem!!!!
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: MX problem!!!!
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Ondjeo ja jučer nju na reklamaciju i ništ ja nju ostavio kad ono danas ujutro oko 9 30h zove mene tip iz prosofta i kaže on meni da je kartica uredu, dođem ja tamo i on meni pokaže i ja mislio sad su oni nju testirali kako treba a on ono zavrtio 3DMark03 i kaže evo vidi kartica je ok. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
i sta si sad napravio???nisi je valjda uzeo nazad??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Ma snježi ali malo treba se zagledat i vidi se kad se pojavi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
nEkspert
Datum registracije: Oct 2002
|
Ako ti se to događa i prilikom paljenja kompa, to je sto posto memorija i to oni moraju zamjeniti. Meni se to isto desilo, samo što je grafička stigla iz Ve-Mila neispravna i tu nema nikakve popravke ili vraćanja - odmah zamjena!!!!! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|