|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
simbioza sa tipkovnicom ????
..ili kada tipkovnica i korisnik postanu jedno : lol2 : ... Ne znam je li ovo posljedica toga što ludnice ne rade kako treba ili sam ja malo staromodan ????? : nono : http://www.combimouse.com/index.htm I to čak dobila Award Winning Design ...: stoopid za što ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Bezveze, nebi se na takvu kombinaciju naviknuo 2 godine |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
hehehe mogu samo zamisliti jednog okorjelog gamera s time ....bilo bi ga po cijelome stolu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
enter je premali ![]() ![]() no mislim da ovaj redak sa site-a: We are looking for investors to manufacture the Combimouse govori da još imate šanse uložiti pare u dionice dok ne dođe do booma ![]() Ipak nevezano za ovaj produkt, sjećam se prije ohoho godina da su ovakve "natural" tipkovnice bile najavljivane kao budućnost. Sindrom karpalnog tunela je tada postajao vijest, sa pretpostavljenim sve dužim korištenjem računala tokom dana bilo je nekako normalno očekivati da standardne tipkovnice neće biti "zdravo" rješenje za duge staze ![]() Poznati Microsoft produkt http://tinyurl.com/b2jux (moja firma još uvijek ima par primjeraka na lageru starih par godinica ![]() Nego postoji šansa da se dokopam tipkovnice sa integriranim touchpadom (uzorak iz Kine, nikad realiziran u masovnoj prodaji)..biti će zanimljivo to malo testirati ![]()
![]() |
#6 |
Banned
|
dizajn hehe ovo je dizajn.. jednostavno , brzo i lako se rukuje hehe http://mannysbabes.blogspot.com/2006...it-winner.html Po meni je funkcionalnost ove tipkovnice ravan ovome: http://www.dvguru.com/2006/10/03/the-dvd-rewinder/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
ja sam naviknut na tipkovnice gdje je sve stisnuto. Kao na laptopima. Takve su mi super a ne da treba pola sata da dođeš do tipke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
slazem se sa branom ![]()
![]() |
#10 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
vise volim classic, sa velikim enterom. Mouse takodjer malo glomazniji, a ne neki isprdak.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
Meni tipkovnica ne smije biti previše "soft" da ti na sam dodir tipke propadaju ali ni "hardcore" ( nabildani prsti još nisu u modi hehe ) ... Dakle nešto u sredini i da je ugodna za rad.. Prste ipak treba čuvati za starost ( mlohava ćuna...) : roller : uf što ga se.em.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
meni je ona razdvojena tipkovnica (prvi dio završava sa 6tgb, a drugi počine sa 7zhn) zakon, lako sam se naviknuo i nisu ni pretvrde ni presoft tipke. a za ove u simbiozi tipkovnicu .... no comment
![]() |
#16 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Klasnične su mi isto u redu. Možda sam malo staromodan ali cijelo desetljeće sam bio na takvim tastarutama i jednostavno sam se priviknuo. Sad sam već 2 god na laptopu i paše mi i takva tastatura. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|