|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
logitech z3 i z4..razlike?
uzeo bih neke zvučnike..do sada sam imo altec lansing 2+1 no riknuo mi je bas (super su bili, nekih 600 kn ih platio prije 2 god)..e sad, u toj kategoriji uzeo bih nešto - recimo z3, no koja je razlika između z3 i z4 ? po karakteristikama ne vidim neke razlike, no u cijeni vidim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ja sa logitech z-4 nisam bio zadovoljan,ustvari totalno sam razocaran bio zvukom,bas je ok ali srednji i visoki katastrofa,smjesno je to sta isti ti "sateliti" od logitecha se cuju ok na labtec 2.1 sistemu,znaci caka je u pojacalu koji je smjesten u bas kutiji logitecha...najbolje da cujes prije kupovine ako imas tu mogucnost
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pa i nemam baš tu mogućnost..no vratimo se mom pitanju..koja je razlika između z3 i z4? cjenovno z4 je negdje oko 650 kn..z3 je negdje oko 550 ( našao u dubrovniku u infoplanet) i evo sada gledam z3e (bijeli) u hg-spota 300 kn ??? mislim ono..totalna zbunjola..ako je već razlika između z4 i z3 (koja?) po broju koja je razlika između z3 i z3e (nije valjda samo u boji?) ako je razlika u cijeni 250 kn ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..sateliti od z-3 su puno tezi (masivniji) od onih na z-4...nisam ih cuo ali sam cuo pohvale kolega iz pc shopa tu u sibeniku,kazem najbolje kod takvih stvari da cujes prije nego kupis ..edit: cuo ove zvucnike i odusevljen sam zvukom za 370kn http://www.ixbt.com/multimedia/genius-sp1250.shtml imas ih u microline-a Zadnje izmijenjeno od: joolka. 04.10.2006. u 01:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
a koja je razlika između z3 koji dođe ovde u dubrovniku oko 550 kn i z3e koji dođe u hg spotu 295 kn ??? ajde nek mi to neko objasni..gledo sam specifikacije - sve mi izgleda isto osim što je z3e bijele boje, nije valjda to razlog ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
evo pa provjeri.. http://www.logitech.com/index.cfm/pr...CONTENTID=8176 |
|
![]() |
![]() |