|
![]() |
#1 |
Guest
|
Abit NF7-S v2.0 modded BIOS
Evo ovako, trazim modded bios koji je najbolji uz ovu memoriju. OCZ EL DDR PC-3200 Platinum Revision 2 2 X 512mb dual channel kit 2-2-2-5 Zapravo je ploca SL, ali to nema veze. |
![]() |
![]() |
#2 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Imam ti ja D26-MantaRays-XT-CPCOFF i D26-MantaRays-XT-CPCON ali nisam uspio dobiti stabilno fsb iznad 200. MOzda me hebu rami ali nije ni bitno vratio sam se na zadnji sluzbeni abitov d27 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Manta rays d26 su odlični.Imao sam fsb na 255mhz na staroj abitici... Zadnje izmijenjeno od: Quake2. 02.10.2006. u 18:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Pa da, sto veci FSB moguci, prekopavao sam stare topice a nista, a posto je vecina tema zastarila pa bi da mi netko suma sumarum veli Evo, stavi ovaj i deri njega.... Koja je razlika izmedju CPC On i CPC Off, mozak mi steka trenutno! |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Stavi Manta rays... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
To ti je u prijevodu 1T (CPC OFF) / 2T (CPC ON) CPC - Command Per Clock CPC off - daje slabije performanse ali vecu stabilnost za dvostrane memorije CPC on - vece performanse ali i manja stabilnost ---- I I ------
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Fala, ak bi mi mogao netko dati konkretni BIOS i reci skini to pa da to skinem ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Tictac D26 MantaraysXT prvo, pa onda isti taj CPC OFF pa vidi koji ti je bolji. Iako vidim ovdje i Merlinov Taipan koji bi mogao biti zanimljiv, nisam ga nikad probao...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Dobar je i merlinov...Sve zavisi kak će ti se komponente slagati |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
Ima i za nf7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ako ti treba koji modani bios za abiticu imam ih jedno 5 komada isprobanih 100% rade,posaljem ti na mejl ili icq kako os .. ![]()
![]() |
#16 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#17 |
Guest
|
Cuo sam za neki d26_k2r6I sad kakav je to? Cuo sam da je navodno jako dobar i vidio sam ljude da su ga koristili s mojom memom. Pa ak je dobar, ak ga netko moze na RS, megaupload ili tak nes ili nek mi da link, dosad sam samo naletio na hrpu na broken linkove! |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |