Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 03.08.2003., 13:58   #1
Stipe
Head Of The Radio

Stipe's Avatar

Datum registracije: May 2003
Par glupih(očito) pitanja

Imam par glupih pitanja pa ak netko zna nek kaže: ovako
1.Kako se pravi procesor?(mislim koliko inžinjera na tome radi,koliko love,kako se radi itd)
2.Kako se pravi OS(isto kao i za prvo)
3.Na kakvim strojevima se pravio prvi windows i kako iz DOSa(ako su ga pravili iz dosa)se napravi novi OS?
Svoje odgovore šaljite na Adresu X.XXX bb 10000 Zagreb do 1.9 očekuju vas vrijedne nagrade kao: prožvakana čunga lunga,pregoreni Duron,Naljepnica Intel inside itd.
Stipe je offline  
Staro 03.08.2003., 21:00   #2
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Puno ljudi koji su Dr. Mr. sci. i to večinom iz matematike, love da dobiješ proc ti treba ... recimo ovako: nova AMD ova tvornica u Dresdenu + neki noviji inetlov pogon ti koštaju nešto više od pola inozemnog duga RH. Dakle to je postrojenje koje ti treba da napraviš nešto što si rješio na papiru, pa si ti sada misli koliko to košta. I OS se na radi iz DOSa, sam DOS ti je već OS. Šta si ti Hercegovac ili Bosanac kada pišeš pravi umjesto radi:confused:

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.08.2003., 21:47   #3
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Šta si ti Hercegovac ili Bosanac kada pišeš pravi umjesto radi:confused:
nista mi nema gore kada neko govno iz Zagreba ili Splita ili Rijeke koji nisu vidjeli cahuru u ratu a kamoli culi detonaciju pocmu drzati govore tko je sto. Ja sam iz Dubrovnika i mi govorimo ĐE, mi govorimo SAKET, i kazemo PRAVI i onda me netko pita jesam li ja crnogorac npr a ja ga spucam sakom na prvu jer mi je taj crnogorac srusio i zapalio cijeli grad. e sad kad smo rijesili tko je odakle....

da dopunim malo procesori se prave strojevima (roboticima npr) koje proizvodi mozda 1-2 tvrtke na svijetu. takvi strojevi imaju neka luda imena dodu po nekoliko stotina miljuna dolara i za tvrtke koje ih prodaju nikad nisi cuo a nose neke cudna CYBER imena i nitko za njih nezna.
Staro 03.08.2003., 21:54   #4
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by gospar
nista mi nema gore kada neko govno iz Zagreba ili Splita ili Rijeke koji nisu vidjeli cahuru u ratu a kamoli culi detonaciju pocmu drzati govore tko je sto. Ja sam iz Dubrovnika i mi govorimo ĐE, mi govorimo SAKET, i kazemo PRAVI i onda me netko pita jesam li ja crnogorac npr a ja ga spucam sakom na prvu jer mi je taj crnogorac srusio i zapalio cijeli grad. e sad kad smo rijesili tko je odakle....

ajde nemojmo sad o politici,ratu i sl...

ja sam te jednom nazvao namjerno crnogorcem jel si ti u tome threadu valjao gluposti o tome kak je svejedno o tome ko je odakle il tak nes....ne sjecam se kaj je tocno bilo ali ako te jako zanima pogledaj pa ces vidjeti...
msvrtan je offline  
Staro 03.08.2003., 22:19   #5
tihomir
Premium

tihomir's Avatar

Datum registracije: Jan 2002
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Šta si ti Hercegovac ili Bosanac kada pišeš pravi umjesto radi:confused:
daj šta se ti kurčiš tu s tim ekserom u glavi???
tihomir je offline  
Staro 03.08.2003., 22:52   #6
dpajur
PC Ekspert

dpajur's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
kaj vam je ljudi? ak se ocete prepucavat o tome ko je veci hrvat odite na monitor ili na thomson.com !

ovakvim diskusijama ovdje nije mjesto.. zakljucavam temu.

Intel Xeon X5550
Asus Rampage II Extreme
6GB Corsair Dominator GT
PowerColor Radeon PCS+ 5870
Samsung PM800 256GB SSD
Samsung F3 EcoDrive 2TB
Seasonic X750
Silverstone TJ-07
Dell U2311H

Cooling:
Thermochill 140.3
Fractal Design 140x3