|
![]() |
#1 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Par glupih(očito) pitanja
Imam par glupih pitanja pa ak netko zna nek kaže: ovako 1.Kako se pravi procesor?(mislim koliko inžinjera na tome radi,koliko love,kako se radi itd) 2.Kako se pravi OS(isto kao i za prvo) 3.Na kakvim strojevima se pravio prvi windows i kako iz DOSa(ako su ga pravili iz dosa)se napravi novi OS? Svoje odgovore šaljite na Adresu X.XXX bb 10000 Zagreb do 1.9 očekuju vas vrijedne nagrade kao: prožvakana čunga lunga,pregoreni Duron,Naljepnica Intel inside itd. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Puno ljudi koji su Dr. Mr. sci. i to večinom iz matematike, love da dobiješ proc ti treba ... recimo ovako: nova AMD ova tvornica u Dresdenu + neki noviji inetlov pogon ti koštaju nešto više od pola inozemnog duga RH. Dakle to je postrojenje koje ti treba da napraviš nešto što si rješio na papiru, pa si ti sada misli koliko to košta. I OS se na radi iz DOSa, sam DOS ti je već OS. Šta si ti Hercegovac ili Bosanac kada pišeš pravi umjesto radi:confused:
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
da dopunim malo procesori se prave strojevima (roboticima npr) koje proizvodi mozda 1-2 tvrtke na svijetu. takvi strojevi imaju neka luda imena dodu po nekoliko stotina miljuna dolara i za tvrtke koje ih prodaju nikad nisi cuo a nose neke cudna CYBER imena i nitko za njih nezna.
![]() |
#4 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ja sam te jednom nazvao namjerno crnogorcem jel si ti u tome threadu valjao gluposti o tome kak je svejedno o tome ko je odakle il tak nes....ne sjecam se kaj je tocno bilo ali ako te jako zanima pogledaj pa ces vidjeti... |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
kaj vam je ljudi? ak se ocete prepucavat o tome ko je veci hrvat odite na monitor ili na thomson.com ! ovakvim diskusijama ovdje nije mjesto.. zakljucavam temu.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|