|
![]() |
#31 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ma Vemil je smeče i ljudi su totalno neprofesionalni . . da sad ne pričam o trgovini jel su ih tu već dosta popljuvali . . ovu godinu sam pauzirao . . i sad . . ja tražim neki posao i vidim da oni imaju natječaj i pošaljem ja njima mail . . sve onak pristojno i fino, i za 2 dana oni mene naručuju da dođem na razgovor. . i ja sutradan krečem i 20 min prije dogovorenog vremena meni zvoni mobitel i javljaju mi .. kao oprostite već smo uzeli nekog i ne trebate ni dolazit. . ja ŠOK . . ma .. totalno neprofesionalni kreteni .. ja ne znam kak ta firma uspjeva . . smradovi . .a da ne govorim koliko su me puta s***ali sa prodajom . . ma . . gamad. . LINKS rules. .svaki put kad dođem oni ljubazni . . fini. . pomognu ti sve. . ma predobri su dečki . . pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Osiječki Ve-mil: Zaposlili su hrpu ljudi po ko zna kakvim rodbinskim vezama,koji možda nešto i znaju o tome što prodaju, ali trgovačkog bontona ni za lijek. Frendu ili da kažem legi, su jedno poslijepodne nudili neku karticu po nekoj cijeni(ne znam sad više kojoj)da bi on sljedeći dan prijepodne došao sa punim iznosom u gotovini i ta ista kartica više nije koštala kao i jučer popodne nego je bila skuplja nekih 30-ak Kn, pa mislim stvarno pijaca. Dok recimo u HG spotu trgovci i nisu baš nekog informatičkog znanja, ali su uslužni i kulturni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Damarko, zuti karton radi rjecnika, ostali nemojte slijediti njegov primjer jer cete proci i gore. Ako vam se ne svidja njihovo nejavljanje, skocite do zaposleniak Ve-Mila ili jos bolje do sefa, pa da vidimo koliko ste onda rjeciti. Jadikovke po forumu vam zaista nece pomoci, stovise bas obratno. ![]()
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ispričavam se Vemilu . .i ostalima koje sam povrijedio . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Nevjerovatno,danas sam bio u vemilu i dobio poslovnu ponudu ![]() ![]() Isao sam po memoriju i pitala me Brigita iz Vemila ako trazim posao,eh da nemam svoju firmu od koje dobro zivim nebi 2put razmisljao... Konacno je i taj dan dosao,prilika za radit u HW trgovini (i to ponuda!) ![]() ![]() Steta,neznam kako bi mi stari nasao zamjenu za sve sto radim al mislim da je njemu cist svejedno di cu ja,to je jedini razlog zbog kojeg i dalje razmisljam o toj opciji : Machineg |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
plaće Vemilovih prodavača? Kikiriki košpice .... Znam za ovu zagrebačku ekipu da su većina na tabletama za smirenje zbog gazdarice i da je katastrofa tamo raditi...Vemil ima svoje podružnice u vlasništvu, ne kao HG Spot u franšizi, tako da ne vjerujem da su uvjeti išta bolji nego u Zagrebu..čak ni za tebe TB ![]()
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
To njihovo nejavljanje stvarno zna iznervirat čovjeka! I, što sam jos primjetio, na ispisu telefonskog računa je bilježeno i naplaćeno svaki put kad vam se javi njihova automatska poruku "svi su zauzeti.. bla bla bla ". To znaci svaki put kad vam se javi ta njihova sekretarica da je isto kao da se ponovo uputili poziv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ve-mil u Rijeci je vrlo čudno mjesto...koje je jedino kod otvaranja imalo dobru ekipu....imalo bi se o čemu pričati..ali evo jedan primjer gluposti : Uzimaš od njih robu i njihov si partner...tada još ih nije bilo u Rijeci nego direkt iz Zg-a..Otvori se trgovina tu i normalno da ćeš uzimati gdje ti je bliže da ne čekaš nekoliko dana ( sporost im je izgleda zaštitni znak ) .... E sada veliki zaplet ( ili je.e lud zbunjenog ) : : suicide Javljaju se iz Zg Ve-mila i uvrijeđeno pitaju da zašto se više ne uzima roba od njih.. lol ...: roller : ...objasniš im da uzimaš ali tu u Rijeci a oni i dalje uvrijeđeni kao da to nije ista firma????? A da ne pričam kako im je prva ekipa otišla baš zbog tih se..nja iz Zg-a...( istina samo je Neven ostao ..ali i o tome u drugoj epizodi sapunice ) ... Reklamacije umjesto dva tjedna potraju i koji mjesec...roba za reklamaciju im je znala i nestajat pa je bilo pravih detektivskih potraga..tko gdje i kada ![]() Nije problem samo u Ve-milu mogao bi i o Microline-u isto navesti koji primjer iako su tamo bili dečki koji su radili krivi pa onda i Netcom ali... O stručnosti bi se dalo pričati ali zašto se zamarati Ve-milom kad ima napokon Links tu...hehe na samo par koraka .. Najtužnije je to što je danas svakoga primaju za servisera... Ne znam kome je taj posao zanimljiv jer meni je zbilja dosadio i uvijek su mi bili draži poslovi mreže po terenima. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|