|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
UFFFfffff.../ MSI MEGA PC Barebones System/
Joj...kaj se meni ovakav koncept sviđa... Možeš lijepo slušati mjuzu ili radio bez da se pali cijela makina... A ne kad hoćeš na kompu poslušati MP3 ili CD ....kroz slušalice čuješ kako komp ruži... Ah...valjda će biti danas-sutra i takvih kompova pristojnih perfomansi i cijene ![]() http://www.3dvelocity.com/reviews/megapc/megapc.htm Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 24.07.2003. u 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: UFFFfffff.../ MSI MEGA PC Barebones System/
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Ma ne govorim ja o baš MSI-ju...nego se meni jako sviđa takav koncept... Fino sve u jednom i bog te veseli... Jebiga Greg-ali kad staviš u sobu i taj linijski DVD,pa lajnu,pa komp...pa hrpa daljinaca... Bilo bi puno zgodnije to imati u jednom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Sačuvaj me Bože integriranih rješenja... Ali koncept nije loš... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
A da su još gore dodali televizor od nekih 14", da nešto možeš i pogledat, pa sa strane jedan mali hladnjak za dvije limenke pive, e, onda je to integrirano rješenje. A ispod još jednu malu kanticu da možeš popišat pivu koju si uzeo iz hladnjaka. I sve to MSI-jevo.
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() I ajd ti sad meni lijepo reci-tko bi to sve isprogramirao i uskladio na univerzalnom...i zapamtio... Ili bi na nekom malo boljem morao klikat kroz 10 menija da bi stišao telku... A ovih pet znam napamet i po mrkloj mrakači ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma meni je samo full mrak riješenje kao takovo. Za neku ne preveliku paru bih svakako ukoponirao malog vraščića zajedno s Sony LCD-om na stol, po mogučnosti ženi. Na to fino nakalemio Bang & Olufsen 2.1 zvučnike i dddeerriii Miško, lipote ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Pravi mali MM centar... I za mjuzu,kao drugi TV,net,posao,igrice... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
meni zakon zgleda taj msi mega pc i uzasno mi se svidja ideja da se pc strpa u neko malo kuciste koje se fino uklapa u hifi dizajn. jedino kaj mi se ne svidja je hladjenje tih kantica, navodno sa postenom agp karticom temperature unutar kucista odu preko 40C, disk lagano prelazi 50C i zapravo dobis toster a ne mini-PC. e da, i za ovaj playback bez da ti radi racunalo moras imat MSI-ov DVD drive, a ne bilo koji.. normalno da MSI-jev nebi kupio nikada, tak da je ovo bar za mene veliki minus ![]()
![]() |
#13 |
ono ispred konpjuktora
|
Mega PISI
svi hvale taj MegaPC ko da je nešto fenomenalno, i koncept i sve to... a jeste čuli kaj će MSI napravit od toga? Obzirom da im je prodaja toga dobra (a proizvod fakat vrijedi tih para) oni su nekako zaključili da bi tako išla i prodaja baš pravih gotovih PC-a !!! i tako će oni od MegaPC-a do kraja ove godinice napraviti nešto poput Maca, Della ili Compaqa - gotova računala. to bi još i bilo ok da se idu orijentirati na office desktop računala jer to već imaju praktički gotovo (barebone serija Hermes), ali ne ! oni misle raditi baš gaming računala u midi towerima !!!! GLUUUUUUUPIIII
![]() |
#14 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Zašto glupi :confused: Pa ima gamera kojima se ne da jebati oko sto postavki i onda drkat na rezultat u 3D marku. Vani se većinoma prodaju konzole. Gotovi - plug & play sistemi. Ovo će biti sistem na tu spiku. Ideja nije loša, bolji je od Xboxa, močniji od PS2, a ima ogroman broj naslova - MSI MEGA PC for every home. :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
uz dovoljnu kolicinu i unificirano ocvrsje moze se stvoriti vrlo ucinkovito omeksje, a k tome sredina ponude ocvrsja je i vise nego dovoljna (a bogami i jeftina) za sve namjene (98%)! profici i masturbanti iskljuceni. profici imaju nonaca, a ovi drugi .....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|