|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Problem: matična i grafička se kolju
Ovako: sve lijepo radi prvih 10-15 minuta dok radim na kompu i jednostavno se cjeli komp zakoči... onda moram resetirati komp, ali se neće pokrenuti nego moram čekati nekih 10 minut da mi mogel komp pokrenuti... grafulja je ati radeon 9550... i kolje se s matičnom jer su mi to 2 nove komponente u kompu... jel se može kak srediti da se ne kolju... onaj neki IRQ podešavati?
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Meni prije zvuči kao da ti se kolje memorija s pločom a ne grafička ili je matična/ram neispavna, ili se pak nešto pregrijava, teoretski može i procesor bit gladan struje ali to je obično popraćeno resetom... Grafička ruši i smrzava samo ako je žešće koristiš (igre, benchevi) a ne u windowsima...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
dal bi se možda kaj dobilo ak bi sve irq portove u setupu biosu umjesto na PCI stavil na RESERVED? P.S. modelatori premjestite ovaj topic pod probelmi... uopće sam zaboravil na taj dio foruma...
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne bi dobio ništa jer itak mislim da grafe za rad više ne trebaju IRQ. Zato u BIOS-u možeš isključit tu opciju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
![]() |
#8 |
Premium