|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ram za konfu
za cca. 3 tjedna dolazi Core 2 Duo. evo konfe (so far...): Core 2 Duo E6600 Asus P5B Deluxe Seasonic 430W X1600XT +periferija, optika. ovo gore je bitno. pitanje je koji ram? 1 ili 2 giga je opcija,al morat cu vidit zbog cijena jos... komp se nece OC-at, najbitnija mi je stabilnost rada (radit ce i po par dana bez prestanka). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ovisi s koliko love raspolazes,ja imam 1 gigu brze memorije i ne vidim neki pretjerani razlog prelaska na 2 gige.Iako cu najvjerovatnije uzet 2gb Bezobrazno su poskupile memorije,najradje nebi nista kupio,ali moja preporuka ako nemas para za 2 gige uzmi 1x stick od 1GB pa lako kasnije uzmes jos jedan ak budes pri lovi... &btw Mogao si tu ubaciti i pitanje za cooler,otvorio si 2 thread-a bzvz. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
koju preporucas? znaci 1 stick od gigu... sorry. : sweating |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Vemil - click GoodRam Pro 800Mhz Links - click Crucial/Kingmax 667Mhz HgSpot - click Kingmax 667Mhz Prije svega i glavom bez obzira ja bi trk u Vemil po GoodRam Pro 800Mhz jer je na njima D9GMH ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
konfu uzimam u linksu, pa eto...jednostavno pitanje, od svih memorija, koju preporucate? 1x1GB stick. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Racunaj da su Ballistix samo u prodaji kao komplet od 2 keksa,tako da je nemoguce kupiti 1x 1GB Ili ako si za 2x512DDR Ballistixe,jer to ti imam i ja za 900kn (kasnije kupis jos 2x512) ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|