|
![]() |
#1 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
NAPA MP3 playeri
zanimaju me prvenstveno memorijski playeri koji su utaknu u USB. malo sam ih gledao: ili su mali, ili prakticni, ili imaju sve kaj treba, ali nikako nemaju sve zajedno. Onaj 26 mi je full zgodan, ali moram furati kabel za spajanje na USB ako bi na poslu odlučio uploadati nekaj novo kaj sam skinuo, da mogu slušati putem doma. a ovaj 22/24 ne traži kabel, već direktno ide unutra, ali ne snima zvuk.... ![]() kakva je kvaliteta zvuka uopće? ćuje li se bas iz toga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: NAPA MP3 playeri
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
aaaaaaah
Ponosni sam vlasnik PA26 i ne bih nijednog drugog. novi firmware je donio odlične stvari i sad je to prava stvar. imam ga skoro 2 mjeseca i player je odličan. što se tiče kabla... ti kablovi se koriste i za digitalce i takve stvari... to je obični USB==>"microUSB" (ili kak se već zove) i brijem da ga ima za kupiti. imamo isti problem... ni meni ga se neda svakodnevno furat na poso. slušalice koje dođu s plejerom su kvalitetom ok... čak bolje od panasonica za 75kn !!! ali koncept sluški je bezveze tak da ih koristim, ali furam ispod majice (nisam peškić da se glupiram po gradu) baterija stvarno traje punih 5 sati (pojačan do kraja) složio sam si kopču tak da ga mogu furat obješenog na onoj vodilici za remen na hlačama. display mi se zgrebo... ali mojom krivnjom jer ga furam u istom džepu s mobachom. 2 sitna prigovora: nema backlight (ja nemam pojma koji ima), i malo mi je preslab izlaz... ali ću si stavit jednostavno pojačalo (trošit će malo više struje, ali ono... nema veze) msvrtan ga je posjedovao, ali mislim da si je uzeo PA28
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Re: aaaaaaah
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|