|
![]() |
#1 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Start aplikacije u high priority
Dakle kako mogu namjestiti da mi se odredeni program pokrece u high priority, da nemoram svaki put pokrenuti pa onda odredivat priority. Konkretno se radi o pogu za tv, pa kada je priority na normal svako sranje zna izazvati stekanje slike, tipa kada skrolam sa smooth scrolling u FF na pcekspertu one trzne. A htio bi da vec bude u priority zbog schedula snimanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
start "naslov" c:\prog_path\tv.exe /high to snimi u pero.cmd fajl Inače kakav je to soft koji traži veći priority od normalnog, I u koji codec snimaš? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
šlap
|
Jel postoji neki elegantniji nacin da pokrenem to? Problem je sto postoji poseban prog koji kada dode vrijeme pokrene glavni prog koji snima. Inace radi se o cyberlinkovoj PowerCinema. Prog jednostavno ako je ispod high priority, steka slika i zvuk, onak nekak piskutavi zvuk i nervira, a da nepricam o tome kako izgleda snika poslije toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Mogu jedino preporučiti neku drugu kombinaciju programa za snimanje i schedulera. Koju TV karticu koristiš? Ne piše ništa u sigu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
šlap
|
gigabyte pc tv taf - ili tak nes, uglavnom hibridna je i treba mi za snimanje preko digitalije. Neki progovi samo vide analogni a to mi neznaci nis. OT: idem sad updejtat sig ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|