|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Problem!!!
pozdrav svima imam problem sa igrama većina igara koje igram(imam novi komp star 3-4 dana) izbace me nakon nekog vremena(ponekad 10min, ponekad 1sat..) uz poruku da je neka greška (send to microsoft, dont send. to mi se pojavi stavim dont send i izbaci me) pa šta mislite u čemu može biti problem??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
mozda softverske prirode - sa nekom instalacijom ili driverima ali moze biti i hardverski , ali trebao bi napisati tocnu konfu pa da vidimo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
procesor: CPU AMD Athlon64 X2 3800+ ram: 1GB DDR2 PC4200(533MHz) KingMax DVD: DVD+RW/-RW LG Dual Layer Grafička: Leadtek GF 7600GT TDH, 256MB, PCI-E, Tv-out, 2xDVI Zadnje izmijenjeno od: prlecro. 13.09.2006. u 17:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
šta nitko nezna šta bi moglo biti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Najbolje zovi tog od koga si kupio komp, neka se on muci sa tim. Inace meni to prvo lici na pregrijavanje, pa na memoriju... Ako ti se bas da malo igrati pogledaj stabilnost sa Prime uz neki monitoring temperature procesora, ako to prodje, memtest, ako ne prodje probati sa jednim keksom memorije... ma ima tu sad toga. Btw, kad postas napisi u Subjectu nesto poblize o problemu, a ne samo problem, obicno ne otvaram takve teme.
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Jesi clockao šta? Ako jesi vrati sve na default pa vidi onda |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da si pročitao pravila, znao bi da signature ili potpis na ovom forumu služi za kratki opis konfe koju posjeduješ i bilo bi lijepo kad bi iskoristio tu mogućnost, a ne da te se posebno pita šta imaš. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|