|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Moje nove stvarčice!
Znam da nisu high end, al mene vesele. Nakon 2 godine eksploatacija bez kune uloženog moja matična, je dobila kvalitetinje napajanje enermax 300w, te novg igrača da mi prikaže detalje na monitoru, a ime mu je Leadtek G-Force 6600gt tdh. Zahvaljujem Zondu na savjetima!:clap:
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
reci onda sine u cem je problem ? sto trebas od nas ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
vidiš da je ćovjek u oblacima, šta ga spuštaš odma ![]()
![]() |
#4 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
@Matt I kaj da mi sad napravimo? Možda da nas pozoveš u neku birtiju da to proslavimo? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Hmm, pa mogli bi: goood : Cijenim i to kaj ste mi postali ![]() Do slijedećih nebitnih promjena, pozdrav: sweating
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Pa zasto on ne bi postao kad postaju oni koji kupe x6800 4 GB ramceka, stacker, 700 W PSU...... Ako covjeka raduju takve stvari pa neka to ucini,ovj forum nece biti loshiji radi toga. Mozda je ocekivao potvrdu dobrog izbora ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nego jučer je sjeo i LG DVD-+RW GSA-HA10, 16x, Dual Layer. Al javili su mi se i problemi. Jedina komponenta koju pod hitno moram mjenjat je monitor. Naime radi se o okoubojici Samatronu 15''. Starost cca 6g. Max rez je 800*600 pa me zahebava. Grafa mi je digla rezoluciju na nekim igrama više od 800*600 pa sad mogu samo lajne vidjet. Jel ima netko neki hint kak da to rješim dok ne kupim monitor. Probao sam u propertisima igara i stavio na najniže al ne funkcionira. Stavim u postavkama Nvidie i čekiram samo 800*600 i on ih opet čekira. Ideje?
![]() |
![]() |
#10 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
e vidiš ... bilo bi ti mozda bolje da si onda kupil prije kvalitetan monitor nego novu grafičku i ostale stvari ... jer ipak su ti oči bitnije od broja fps-a i sličnih stvari ... .. .. zašparaj kakvih 400 - 500 kn pa kupi nekakav 17" ili 19" monitor .. ili kaj več dobiš za to i reši se ovog monitora ... jer zdravlje je ipak na prvom mestu ..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Tako sam ja radio godinama dok nisam isto kupio novi monitor...
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Pa upravo zbog njega i zbog grafe max vrijeme na kompu mi je bilo kakvih 2h. Jednostavno su me oči boljele i više nisam mogao. Al sad, em mi traži faks, a i neke dobre igre da budem dulje ispred njega. Eto probao sam nagurat do 1024*768 al neide. Maximalno ide do 900*600 a to je malo izduženo. A niš pričekat ću negdje sniženja i bam. Inače nabavka svega ovoga došla me je ispod 900kn. A mislim da nisam mogao kupit LCD za 900kn kvalitetniji naravno
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Po meni su još uvijek CRT monitori daleko ispred LCDa ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj: