|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Eh.. Vi ste divni... Stvarno.. Jeste... Ja sam u međuvremenu saznala da dotični traži torbu za laptop.. E sad.. Jel ima negdje neka luda torba koja bi poslužila svrsi, da ima neki ludi dezen il nekaj... (suncokreti bi tu i prošli) Pod uvjetom da je kvalitetna, ne bi mu baš neko sranje poklonila... ![]() Znam da sam napor, al ***iga... Ljubim vas sve... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
http://www.mikronis.hr/shop/category.asp?catid=55 ...pa skok na 3 i 4 stranicu, mozda nadjes stogod zanimljivoga.
![]() |
#34 |
Registered User
|
E Atha.. ti si divan... Jesi, jesi... Našla sam mu torbu, prvo sam mislila kupiti onu crvenu al mu je ta premala... Pa sam onda našla neku sivu.. Uglavnom, pol problema riješeno... Na kaj da potrošim preostalih 540,47 kn?? A da ja jednostavno skratim sebi i vama muke i kraj one torbe stavim neki whiskey..? Ili...... Isuse kak sam pametna... da mu kupim onaj laptom za klince, onaj na kojem se uči abeceda i brojke i to.... ko npr. ovo http://www.turbolimac.com/ShopCode/ProductList.asp (da, u pravu ste, neznam staviti link)... Kak bi vi reagirali... S tim da znate da vam cura nije baš najnormalnija... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
|
A pardon, ispada da znam staviti link ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
|
iz nekog samo bogu poznatog razloga link je za madrace, na turbolimachovoj stranici utipkajte "računalo"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Mislis ovo? Je fora i za***ancija, ali ostatak novaca mozes i bolje utuci. Torba je svakako super, i imati ce je uvijek sa sobom. Pretpostavljam da se vecera racuna i da ne ulazi u tih 1000kn, sto znaci da imas jos tih ~500kn na raspolaganju. Hm... edit: And yes...! Pripazi kod kupovine torbe dali ti dragi ima 15" ili 17" lap, da ne dodje do zabune. ![]()
![]() |
#38 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#39 |
Registered User
|
@atha: prvo mi je za oko zapela ona crvena torba, ali je za 15'' laptop, što je premalo za njegov... stoga je odluka pala na sivu... ![]() joj neznam... idem sam po tu torbu... a ostatak, nemam pojma.. go with the flow, I guess... Hvala svima još jedanput... I sad kad bi mi još netko objasnio kak da se ja izbrišem sa ovog foruma, to bi bilo to... ![]() Pozdrav...! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#41 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
atha cura je zauzeta nemoj sada tu neke ulete bacati ![]() ![]() ![]() nego drago nam je da smo mogli pomoci.
![]() |
#44 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Ma joj nijedan prijedlog se ne može porediti s onim od željca - Stacker ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|