|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
dragon vs. armor
Trenutno stanje Cuftek DG-01B-D-U (onaj rebrasti)... U planu Thermaltake Armor... Ima li ko kakvih iskustava sa njim??? Jel se to isplati za 740 ćuma ili će bit s konja na magarca???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Same hvale za to kuciste, a i u zadnjem Bug-u je test kucista i Armor je izasao kao pobjednik
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ne, nemoj mjenjati chiefteca za armora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Vristo sam kad sam cito testove. Strasno.... Ocito se druze sa theom valichem jer nisu daleko od njega. Al opet to me ni ne cudi, ipak je pol stranica u reklamama, pa zasto nebi i testovi. Strasno.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imo chufteka (tri dana) i popizdio kupio armora (big tower) i presretan. Chufo mu nije ni do koljena, ali to je samo moje iskustvo. Chif fanovi NHF ![]() Slazem se s Habom da TT proizvodi svega i svacega (uglavnom smece) ali sa Armorom sam prezadovoljan. Sto se tice mog iskustva s Chiefteca u svega 3 dana otpala mi prednja maska i sugavo digme za paljenje se svaki put zaglavilo pa sam pri ruci morao imati cackalicu itd. Da stvar bude gora buraz kupio isto kuciste i ista stvar. Mozda je bila greska u seriji, mozda smo obojica naletjeli na smece tko zna.
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke Zadnje izmijenjeno od: Audi45. 09.09.2006. u 00:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
AMD user
Datum registracije: Jun 2006
|
e pa sad cu ovo napisat makar ce me vjerojatno ljudi popljuvat ali nema veze... nije da pljujem po thermaltakeu i govorim da su njihova kucista tesko smece... nisu, nisu ni blizu toga. ali ja oduvjek imam antipatiju prema multipurpose tvornicama koje proizvode sve... mislim stvarno, TT proizvodi sve, od hladnjaka (CPU, HDD, ventovi itd.) preko kucista i razno raznih front panela do beskorisnih stvari kao npr stalak za pivu ili sok koji ide u 5.25 slot. dok recimo chieftec je jedna firma koja ima tradiciju i uvijek je na dobrom glasu zbog kvalitete a bavi se samo kucistima i hlađenjima za iste.... radi toga sam ga i kupio i dao tada bolesnu svotu za profilirani lim... mislim, meni je kao kad bi neko usporedjivao npr SONY i Harman-kardon ili sto se tice zvuka.... i sony ima vrhunskih uređaja ali - ruku na srce..... ponavljam, ovo nije nikakvo pljuvanje po TT-u ali samo da se zna da je meni chieftek drazi..... btw. zivimo u demokratskoj drzavi pa tako i ja imam pravo izraza svojeg misljenja :clap:
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
meni su cheiftec kucista nekako gadna ona maska na svakom ista (nije bas na svakome ista ali....) plasticna itd. dok je meni CM jako dobra marka ima i TT dobrih stvari. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Graphics Lunatic
|
E sad da ja GUKNEM ![]() Ja sam kupio armora složio ga i nemam bas nikakvih nedostataka. 1. cijeli je alu osim par dealja koji su bas morali biti plasticni a ta plastika se mjeri u 0,2% ![]() 2. Perfektno sam zadovoljan i znam da neki za chifteca prelaze na armor ![]() 3. Protiv chiefteca nemam nista protiv dapace ima odlicnih modela koji mi se svidjaju ali presudio mi je tt i nisam razocaran zbog toga a govorim to iz tog stajalista jer kroz moje ruke je proslo zbilja more kucista a i to haba zna ![]() 4. Armor ima odlicno hladjenje a i sve sjeda na svoje mjesto ko puška i ništa ne cvili ni ne škljoca kak su neko pričali.... da da cvili na onom 3000 jr ![]() 5. Niti jednu kunu koju sam dao za njega ne zalim ali to je moje osobno mišljenje a o ukusima se ne raspravlja pa tako vjecno zivio i slavio TT i CHIFTEC i SVI OSTALI ![]() 6. Imam stalak za pivu i bas je guba ![]() 7. Postat cu kasnije slike pa da malo prokomentirate.... Znam da ce svi pljuvat al to oni koji neznaju o cemu pricaju pa ja stoga ne pljujem po CHIF-u a TT mi je presudio samo zbog izgleda jer su mi CHIF-ovi malcice bljek ![]() Pozdrav i ugodan dan.....
![]() |
![]() |
#12 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Graphics Lunatic
|
Ma prostor mu je maxmalno iskoristen a sta se tice kvalitete brijem da je puno bolje napravljen od hrpu chiefteca (govorim globalno) a ima koja 2 chifa koji su tu negdje u kvaliteti ko i TT... A sta se tice love, ***i ga kad je imam previše jer treba kome : lol2 : : lol2 : : lol2 :
![]() |
![]() |
#15 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Najbolje uzet Stackera i to je to ili pustit si Chiftecha |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Graphics Lunatic
|
meni Stacker ruzan do jaja: hitthewa a i unutrasnjost po pitanju funkcionalnosti mu baš nije najbolja strana : hitthewa bas sam ga proucavo jedno vrijeme i zaključio ulozena - dobiveno = pusiona : goood : : goood : : goood : Pozdarv
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Evo, ive je sve reko... ![]() Meni je armor recimo ruzan, jos kaj nevolim lajt šou kucista... Opcenito TT mi nije nesto. Imam doma chiefa, i kuciste je preodlicno. Jednostavno i funkcionalno. Nema neon, UV, i takvih gluposti. Jos kaj je kuciste full kvalitetno, stvarno imam osjecaj da ga mogu sutat po kuci i da mu nece nis bit... ![]()
![]() |
#18 |
zippo61_junior
|
Ma meni ti Thermaltakeovi su nešto malo lijepi ali je skup i ja volim jednostavne dizajne i meni je lijep Antec 3000 i sada sam si nabavio novo kućište Biog Tower neko ružno i još su mi i atha i andeo govorili nešto za to kućište ali to kućište meni treba za vodeno i prefarbat ću ga u crno i po meni bi to bilo lijepše od bilo kojeg Thermaltakea jher ipak volim crno |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Hebote pa nemozes TT usporedjivat sa icime normalnim. Kic na kvadrat + nefunkcionalnost i OGROMNA cijena. LOL. Nemogu vjerovat da neko to kupuje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Joj, već me stvarno neki nervirate sa time kaj pljujete po TT-u. A pogotov na temelju izgleda. Idiotarija je neka dva kučišta uspoređivati po izgledu - svaki čovjek ima drugačiju definiciju ljepote. Dečko je kupil TT, i kaj onda - njemu paše. Nit je govoril niš protiv drugih kučišta već je samo hvalio svoje. Nikome nije rekao, moraš kupiti TT-a umjesto Chiefa i tako. Već stvarno idete na nerve neki, kad pljujete po drugim kučištima i po momku koji je kupio TT. Iznio je samo svoje mišljenje i nije ništa drugo rekao. Ja kupio starog Chief-a, prva verzija Dragon-a, sa ventovima veličine 80mm koje stanu u njega (znači ništa od 120mm), kojem se još šarafe i HDD-ovi u kaveze i mora se i šarafit CD-ROM na držaće pa onda u kučište, mora se šarafit i PCI kartice. Ali znate kaj? Veselim se ko malo dijete oko njega i užitak mi ga je slagat unutra i kablove skrivat... Dajte se neki skulirajte, sa izjavama imate Stacker i ne gledaj niš drugo...350-450kn mi je max. za neko midi kučište, sve preko toga je plaćanje danka marci....
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() Ali 100 ljudi sto cudi 100 zena 200 sisa: goood : Nego jelte, neko je gore napisa Stacker za 800, pa di, u Oz-u??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
pročitao sam naslov dragon pa sam se ponadao da je stigao negdje kod nas MGE XG Dragon izgledom i testovima odlicno kuciste... jel zna tko gdje bi se mogao nabavit? ![]() http://images.thgweb.de/2006/04/20/k.../mge-total.jpg http://images.devshed.com/dh/stories...Conclusion.jpg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
ja mrzim kucista jednostavna izgledom i gadi mi se vas stav prema TT-u. malo da vas za***avam cu reci da je cheif najvece smece koje sam vidio svako kuciste je jadno napravljeno i prejednostavno za uopce gledati ga!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dijete drago, ajde ne spamaj ako nemaš pametnog niš za reć... Nemoj biti ko onaj kaj nas je za***avao na topicu od Super PI-ja, vidiš i sam kak je on prošao...
![]() |
#27 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Dobro za tebe. Nek ti se samo gadi. Imam Thermaltake kućište i ne ustručavam se reći da im skuplja kućišta ne vrede tih para koje traže za njih. U dogledno vreme, namjeravam kupiti Chieftec kućište (za Dresdenski shrot) i ne dira me 5% za tuđa mišljenja o izgledu istog. Ne namjeravam se oženiti za kućište, pa da mora biti zbegecano, imati efekt stani-i-gledaj. Ako nekaj ne valja-ne valja, pa taman da to posjeduješ ti, ja, masa ljudi, Nikolina Pišek ili pak neko deseti. Isto tak, ako neko hoće dati masu para za kućište (bilo kojeg proizovđača), nek da...ali nek se ne uvjeravaju ljudi da je to i to najbolje/najgore zato jer ima/nema 5 ovakvih ventilatora, prozirno ovo, pa se (ne)svetli ono, onakav lim, i tome slično. Moje isprike na OT-u.: sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
da si si kupio neko no-name ili brand-name kuciste i onda napravio od njega mod, odnosno da si "sam" modao kuciste. Onda bi mogao nesto laprdat ovako si kupio gotovu bozicnu jelku za hrpu para sorry ali time ne pokazujes svoje znanje o kucistima, nego samo bahatost tipicnu za dijete u osnovnoj skoli. : baad : ON-TOPIC (za promjenu) @Sith dali ce biti sa konja na magarca je vrlo jednostavno za odgovorit, za sta ti treba novo kucite? Staro premalo, mislis napravit neki mod ili zelis imati bozicnu jelku? ako se ne varam sada imas Dragon - office Series, ako sam dobro pogodio po oznaci. Ja sam imao takvo kuciste 3 godine, dok nisam presao na komp iz siga i onda je jos on bio unutra oko godinu dana. Ali mi je kuciste postalo premalo kad sam uzeo grafu i slabo se hladilo zbog nagruvanih kablova. Pošto mi je apsurd bio davat više 900/1000 ili više kuna za kučište, a sa chifom sam bio prezadovoljan. i znao sam da nemogu pogriješit sa chiefom jer kao što je netko napisao neču se ženit sa kučištem da mora imati neki ekstra dizajn, Božično drvce mi isto netreba jer uglavnom ljudi naprave teški kič, svaka čast nekolicini sa foruma koji su sami modali i koji su imali ukusa kad su radili, ali večina je sačuvaj bože da to imam na stolu. Pa sam pogledao ponudu od chifa jer znam da za "relativno" malu lovu dobijem odličnu kvalitetu (sjednes se na kučište i ne spiga se npr.): goood : Uzeo sam opet chifa ali ovaj put serversko kuciste BA-01B-B-SL, ispalo me 500kn preko frenda i sve mi se čini da mi je to kučište za slijedečih 5 ako ne i 10 godina, Ispunjava sve zahtijeve koje ja želim od jednog kučišta. prostrano 6x5'25/2x3'5/8xHD: nuts : prozračno 5x92mm/2x120mm:clap: screwless ![]() izdrži moju težinu kad se sjednem na njega : goood : . ja neču reči da je chief najbolji, ali meni je odličan jer ispunjava sve moje zahtijeve i mogu ga samo toplo preporučit. znači razmisli za šta ti treba novo kučište i odaberi ono koje ti ispunjava zahtijeve koje si stavio pred njega. a moje osobno mišljenje je da dati više od 500-600kn za kvalitetno kučište je nepotrebno, rađe si za tih 300-400 razlike kupi neki gadget kao logitech g15 ili nekog super misonju ili nes slično.
![]() |
![]() |
#30 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ili su mu starci kupili gotovu bozicnu jelku od kucista i sad je faca u kartu.: bonker2
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|