Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 04.09.2006., 16:58   #31
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Isus Pregled postova
teško, naime mob emitira magentno polje slabije od 1 Gaussa, a 1 Gauss je snaga magentnog polja zemlje.

Uostalom to s brisanjem kreditki je urbani mit koji su mythbustersi na discoveryu istražili i dosšli su do zaključka da tek kada pređeš na cca 1cm s karticom iznad magenta jačine oko 1000Gaussa se kartica zblesira.

U normalnoj upotrebi nećeš nači magnetno polje jačine 1000Gaussa, a ako karticu staviš na magent neće se ništa desiti.
mmm...uz to što radim kao admin za ib radim i dio kartičnog poslovanja..malo sam pobliže upoznat sa karticama i kako funkcioniraju

ne znam dali su oni prelazili preko magnetnog zapisa (black stripe) ili preko chipa..ako je preko chipa onda je to ok..ali su preko crnog magnetnog zapisa onda nekaj smrdi...gle vjeruj mu da su ljudi shebaviali kartice tako

nemoguce je da kartica koja je radila...prije 10min...i totalno ne neostecena..bez crtice (tj.nije koristena na pos aparatima) sada vise ne radi..
Hamm je offline  
Staro 04.09.2006., 20:58   #32
mat
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Konkretno meni je moj pau u sve oblike prljavstine, starom je od sluzbenog renaulta pao u more, drzi ga uz mobitel 0/24. Rezervni kljuc bio cijelu zimu u blatu u vrtu (ispo iz fascikla), Starom je od njegovog auta kljuc sredstvo za doc do nedostumnih mjesta i kad mu se neda ic po zlicicu njime mjesa kavu (lijepo pise gore water prof), ja sam cak svog uspio ostavit u kompu zatvorenog 3 dana, pa mu nista nije bilo od sile ''smetnji''. To sto pricas je glupost.
lolcina...
mat je offline  
Staro 05.09.2006., 09:20   #33
ßellerophon
Sannin

ßellerophon's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
onaj broj je 3370 je aktiviranje EFR , kratica efr - Enhanced Full Rate

EFR daje bolju kvalitetu zvuka - smanjuje trajanje baterija oko 5%.

#3370# -deaktiviranje EFR

*4720# aktiviranje HR , kratice hrc - Half Rate Codec

Half Rate daje losu kvalitetu zvuka, ali baterija duze traje oko 30%.

#4720# - deaktiviranje HR

-meni ka i isusu daje "result unknown" ali na nokia 6230i

-------------------
kod auta to ne pali , bar ne mog u jednu ruku mi je i drago da nemos otkljucat preko mobitela
Staro 05.09.2006., 10:16   #34
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
mmm...uz to što radim kao admin za ib radim i dio kartičnog poslovanja..malo sam pobliže upoznat sa karticama i kako funkcioniraju

ne znam dali su oni prelazili preko magnetnog zapisa (black stripe) ili preko chipa..ako je preko chipa onda je to ok..ali su preko crnog magnetnog zapisa onda nekaj smrdi...gle vjeruj mu da su ljudi shebaviali kartice tako

nemoguce je da kartica koja je radila...prije 10min...i totalno ne neostecena..bez crtice (tj.nije koristena na pos aparatima) sada vise ne radi..
Pa nemaš kaj ti tu biti poblize upoznat kako kaj radi vise ili manje od drugih imas magnetski zapis te i te jacine, za kojeg je potrebna ta ista jacina ili veca da ju shebe. Sad, ako hoces neku smislenu raspravu da ima smisla pitaj koja je to jacina potrebna

Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na