|
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
zbog prepucavanja o cajkama kolko mi se cini... ne, nema teme. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Puff!! Ode tema. : evil :
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Zasli ste u krive vode - ne ti Acer, nego kasnije. Bila je rijec o Bilicu i reprezentaciji, a pricalo se o cajkama i drzavi. Ovo je svastara, ali nije forum.hr, a pravila oko politike i slicnih tema su jasna.
![]() |
#6 |
Guest
|
Pa mislim da nema o tome kaj reci. Bilic je napravio potez koji se radi po defaultu, igraci se kaznjavaju ako prekrse karantenu i da je isao na cajke, metal, rock ili se napit jer mu je netko umro, on je profesionalni igrac koji je pod ugovorom i to mu je posao. Toliko od mene! |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Da, pa nije bila stvar da su tu narodnjaci problem - vec je bilo naredjeno da igraci budu do 22:30 (ili koje je vec ono vrijeme?) u sobama, vazna utakmica je pred njima, a oni vani cugaju nakon ponoci. ![]()
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
jedino kaj mi je žal da su dobili tak mizerne novčane kazne 30 000kn je sitnica za ljude koji imaju više miljunske ugovore u Eurima. A o tome gdje su bili je već sve rečeno trebli su biti u 23:30 u krpama a bili su 5:45 pred tim mjestom, da su viđeni u 5:45 pred HNK nakon predtave originalnog Hamleta isto bih tražio.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Pa dajte shvatite vise da ekipa ima para i da ih se na taj nacin ne moze kazniti a da ne ispadne smijesno.Fino se zahvaliti momcima na dosadasnjim nastupima i djenja...pa neka se momci prodaju na racun svoje igre,a ne preko repke.Biscan je kud i kamo bolji igrac od ove trojce pa je dobio cipelu isto zbog toga sta je glup...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ma sramota..samo 30k kn..pa to im je sitno iz đepa...sramotno...ja nebi isao na kaznu bacio bi ih iz repke..drugim rijecima svi ostali su dobili poruku: ako ti se loce i bacil bi nekaj pod jaja veceras odi i zaboli te oce li te netko skuziti...i ak skuzi bus platio 30k kn i mirna bosna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
Ovako, sto se tice kazne, to ja maksimalna kazna koju su mogli odrediti, tako da su htjeli nisu mogli vecu nabiti. Sto se tice izbornika, prvi koji je nakon Cire pokazao zube i stav. Ovakvo nesto je zadnji put Ciro napravio kad mu se Cvitanovic bahatio na treningu i sta je ovaj napravio. Maknuo ga s liste 1998. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|