|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
USB digitalni reciver
Sta mislite o ovome ? Bilo bi super ako je netko vec kupio da nabaci par rijeci kako je zadovoljan uredajem. Klikni ovdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
pa nije ni skupo s obzirom koliko siroku upotrebu ima.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
pa nije bas 'siroko upotrebljiv' postoje uredjaji(600kn) koji daju sliku i na obican TV, i na komp, ali jos vaznije, i na LCD/CRT ekran bez kompa... tj ima onaj konektor drito za ekran, pa komp ne mora ni bit upaljen (no evo frend je to kupio ne da mu komp ne bi bio upaljen, vec zato jer je stavio 1x 17''lcd + 4x7''lcd u auto, a tamo nema kompa-logicno, pa mu samo nesto treba sibat sliku sa playstationa,DVDa ili digitalnu HRT1,2, Rtl,Nov@ na LCD...) ... e to je onda siroko upotrebljiv uredjaj ![]() btw, ovakav usb uredjaj za komp imas i povoljnije.. (a na njega mos spojiti i kameru ili bilo sto pa sibat u komp sliku.... za onaj gore, tvoj link...nisam to uocio) 379 kn https://secure.ventex.hr/productl.as...0230036&Page=1
![]() |
#5 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
ima neki zeznuti link pa ga ne mogu kopirat... secure connection pa nece pokazat tu... uglavnom www.ventex.hr - rac. komponente - tv, Fm tuneri - TV tuneri ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|