|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ZA i NOD nedaju slike ili...?
situacija je sljedeca: firefox/internet explorer na nekim stranicama uopce nece ucitat slike. evo slika: ![]() ![]() nakon malo kopanja po netu, skuzio sam da je problem firewall/antivirus/antispyware (u mom slucaju ZoneAlaram i NOD32). sve slike koje misle da su ad/spyware pretvore u gif velicine 1x1, al nigdje nisam nasao kak to rjesit. ima tko ideju? osim "genijalnih" poput ugasi firewall i sl. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
mislim da ZA ima opciju da blokira gif animacije. ali ga vise ne koristim pa se ne sijecam tocno gdje je ta opcija. pod firewall opcijama negdje.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
e upravo to, maknuti kvacicu sa "animation". sijecam se da sam se i ja cudio kak mi nece loadati slike dok nisam skuzio u cemu je problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
koliko sam cito, taj firewall/antispyware (fora je u biti sto ne znam sta to blokira) automatski sjece sve adove koji su na nekoj domeni. anandtech valjda drzi adove zajedno sa svojim slikama (tj. i adovi i slike pocinju sa anandtech.com/blabla, a ne npr. ad.doubleclick.net/blabla). znam, zvuci krajnje besmisleno, al tak pise. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ma najveci problem je u tome sta ti imas i NOD32 i ZA instaliran....mislim da bi nesto od toga trebalo maknut jer smetaju jedan drugome najvjerojatnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne smetaju jedan drugom, čak što više, znaju itekak fino radit u paru. Kod tebe kenja ZoneAlarm, al to se da sredit u postavkama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Cashe Cleaner pa će raditi. Inače se može za svaku stranicu posebno namjestiti da li će otvarati slike ili ne. Kao i sve ostalo (pop-up, cookies, banneri, animacije). Samo na SiteList, desni klik na stranicu, options i namjestiš postavke za nju. I opet Clear cashe da se stranica učita u potpunosti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ja sam primjetio da kad saljem pm(na pc eks.) uopce nema ikonica samo slova.dal se to i kod vas desava??ili i to moze bit od nod-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
e sori ljudi kaj ulecem ovak bez veze ali bi trebao kontaktirati sa osobom koja ima nick RAK pa ga ovdje molim da mi se javi ako moze...nemrem mu poslat message iz nekog razloga ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
A da nemaš AdBlock ekstenziju u Firefoxu ?
![]() |
#16 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Windows Firewall nije firewall. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium