|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Bolje se isplati kupit obična 5200 ili 5600, a ne 5200 Ultra jer razlika nije tako velika, a 5600 je itekako bolja od 5200 Ultra.
![]() |
#33 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mislim...valjda je cilj kupiti kaj bolju grafičku za kaj manje para.../bez obzira ATI ili NVidia/ dobro mu je netko rekao-ak je već mislio spizdit 1500 kuma za grafulju,mogao je kupiti 9500 PRO. Koju možeš nasvirat na maltene 9700,i DX9 je i ZVIJER od grafulje. Za 1500 kuma možeš dobiti i kvalitetni TI4200 128mb VIVO,pa si ti misli... A sa takvom grafičkom bi se dalo još oho-ho vremena lijepo igrati...a i VIVO nije loše imati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Super Moderators
|
Evo baš sam sad gledal...kod Vedrana je FX5600 1600 kuma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Najbolje je pričekati da se konfuzija koju je nShit stvorio riješi,preporučam da se pričeka 9600Pro koji bi trebao biti vrlo jeftin a po performansama jači od 5600 i 5200 ili jednostavno uzeti R9500 i biti miran P.S Jeste čuli da 5600 ima nekih problema sa FX driverima čak da neki djelovi 3Dmarka nedostaju i sl. :mad: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
|
Nema problema s drajverima dapače radi 10% bolje, ova kartica je VIVO ali svejedno ja san zadovoljan jer san prvu karticu koju san kupija Ti-4800SE 128MB ja spržija elektriciteton a da nisan bio ni svjestan, a dobija san novu pa me nije ni briga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
|
Ova kartica je taman tu negdi između 9000pro i 9500, ustvari ka 8500. Sad san stavija 512 DDR 400 KINGMAX i diže 10388 markova JA zadovoljan |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
|
Samo da nešto kažen ja san se tra da ovu karticu natjeram preko 10000markova (GF FX 5200ultra 128mB) i jedva brajo jedva i to 10388, ali kada san pogledao ove testove malo sam zastao pa rekao pa i nije loša http://www.explosivelabs.com/reviews...ra/index.shtml[/URL] malo pomnije pogledajte ove testove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ako ti je stari TI 4200 bio pod garancijom trebao si malo oštrije zahtijevati adekvatnu zamjenu... No kaj sad,ako ti igre idu koliko toliko pristojno,i ako si ti zadovoljan-to je to... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Registered User
|
Pogledaj malo pomnije one rezultate pod urlom iznad pa ćeš vidit da i nism puno da za nju sobzirom na rezultate DX9 i MY VIVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Head Of The Radio
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
Drugačije je radit sa strojem u kojem je geforce čip, a ne ati jer osjećaš se nekako moćno, veliko, ponosno!
![]() |
#44 | |
Head Of The Radio
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ma stvarno vise ove rasprave nemaju smisla, sve se pretvorili u intel vs amd od prije godinu dana..... ja sam reko da cu uzeti 5200 kad budu dovoljno jeftine da kad uvalim ovu svoju mogu nadodati max 100 kn za polovnjaka.ati me neinterisira isto ko i 5900......neide mi u glavu da se ljudi svadjaju oko stvari koje ima netko drugi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
Da,baš me to živcira.Svi raspravljaju jel nVidia ili Ati brži a radi se oko high end kartica koje si većina ne može priuštiti!
![]() |
#47 |
Registered User
|
Ma ATI je zakon ima san staroga radeon 32mb i radija je ko sat, je da je bija orginal iz kanade ali zvir je bija samo šta nije moga pokrenit 3-4 testa u 3dmarku2001 SE a siguran san da daje preformanse ka jedan GF3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
..
|
ah napokon jos netko ko se slaze sa mnom..ja sam se prije 6 mjeseci borio s tim vjetrenjacama kad je r9700 kostao 3500kn...sad je puno jeftiniji pa ne vidim da ga nes puno ljudi ima |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Registered User
|
Evo WINXP pro daje rezultate ove: 3Dmark2001SE daje 400 markova više od WIN2000pro 3Dmark2003 čak cilih 300 markova više od WIN2000pro Pa sad vi meni recite ko je tu lud, a ko vara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Greg npr. nema poboljšanja zato kaj ima MX-icu,na starijim karticama su valjda sve već optimizirali... A ti imaš novu FX-icu,pa normalno je da ti je donjelo poboljšanje kad kod novih modela uvijek ima mogućnosti za optimizaciju... Bilo bi žalosno da poboljšanja-nema ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
JA IMAM OBIČNU 5200FX GAINWARD 128MB-SABIRNIC 128 BIT. IMAM SAMO 5000 3DMARKA(PROC. 1800+,RAM 256-266MHZ,PLOČA MATSONIC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
BTW za performanse XPa nema veze sto nisu na C:? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Ja imam na E:, ali je na C: boot.ini That's all |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
ma taj 3D Mark meni ne govori puno o kartici. šta će mi tzv. high-end kartica, kada njene mogućnosti današnje igre ne iskorištavaju niti 30%. a i neće još neko vrijeme. evo, moja GF3 mi sasvim pristojno radi na 1024x768 u svakoj igri i čini mi se da ju današnje igre iskorištavaju u potpunosti. trzanja mi se događaju jedino u eksplozijama kada sve leti u tri p... m...... sa dimom na cijeloj sceni. a budući da sam ju platio 400kn i da je to ipak ASUS Deluxe sa video ulazima i izlazima, čini mi se da sam za uloženi novac dobio jako puno i da se isplatila svaka kuna. ja svake godine kupim graf. kartu za cca. 500kn i sve radi super. nikako ne MX. šta god pokazuju testovi, igre na tim kartama trzaju i općenito su vizualno mnogo lošije - kao da motion ne valja. radije full verziju sa spuštenim taktom, nego neku tamo MX... moja karta je koštala soma maraka prije dvije godine kad je izašla. glupo mi je kupiti kartu za 3k+ kuma, kada će joj za x mjeseci cijena pasti za 75%, a igre ju još uvijek neće iskorištavati potpuno? za kaj? da bi imao 320fps, a ne 255?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
Mudro zboris! ![]()
![]() |
|
|