|
![]() |
#31 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Opera for Windows (Beta) 9.01 Build 8509 Beta Latest Changes: Hotmail localization fixed Save image as doesn't put it in transfers anymore Last used search engine is now remembered Using namespace in widgets now works Find in page with same search word on newly loaded pages now works Search engines now can't be added without a keyword Newsfeeds can now be renamed Multiple stablity fixes http://fileforum.betanews.com/detail...ta/945720329/6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Neznam jel netko primjetio, ali Opera 9 zna raditi sa torentima. Čak ima i Torent Search koji čisto pristojno funkcionira tako da nemoram više otvarati raznorazne stranice sa torentima. Potrebno je ući u menu Widgets te na add widgets gdje vas opera prebaci na http://widgets.opera.com/ tu se skine bittorrent koji se implementira u operu. Klikom na download prebaci vas na stranicu gdje skidate torent. Opera ponudi mjesto za spremanje i nakon toga počinje sa skidanjem. Da li netko zna kako ju natjerati da skida više od 4 stvari odjednom. Sve u svemu samo pohvale.
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
imaš ga u glavnom folderu opere, kod moje starije opere je u nekom drugom folderu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Samo jedno pitanje. Dali se moze staviti da kada ja napisem adresu u adress baru i stisnem enter da mi on otvori tu adresu u novom tabu? samo me to zanima ak to ima odma idem ju staviti ,.
![]() |
#35 | |
Moderator
|
Citiraj:
U novom tabu kursor već čeka na liniji za pisanje. U liniju čak nemoraš niti upisati točnu adresu. Npr. upišeš samo pliva i ona ti otvori plivinu stranicu iako ju prije nikad nisi otvarao. Znači nije ti bila u kešu. Ili upišeš samo pcekspert i ona ti otvori home stranicu pceksperta. Pogledaj ove dodatke. http://widgets.opera.com/ Ima bedastoća, ali ima i dobrih stvari.
![]() |
![]() |
#36 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Uffff, pa ima već dugo da Opera ima podršku za torrente... Codiac-Shift + Enter http://www.opera.com/products/desktop/keyboard/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
bycod
|
ma znam to sa shift enter ali ja bi BAS ![]() jeli moze netko copy paste tab options u operi , jer eto samo to me sprijecava da nepredjem na operu koja je imho najbolji browser.
![]() |
#39 | |
Moderator
|
Citiraj:
Evo ti link pa čitaj kaj te zanima. Kompletne upute: http://help.opera.com/Windows/9.00/en/
![]() |
![]() |
#40 |
bycod
|
sunca mu i mjesecine evo idem dl-ati operu btw ***************ote nemojte piti u utorak iako vam frend ima rodjendan....
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Kako otvarati stranice za koje je potreban Flash player jer ga opera ne podržava. Tnx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ma podržava...samo kad instaliraš zadnju verziju Opere moraš hoćeš-nećeš skinuti i instalirati flash player. Makar ga i od prije imao instaliranog, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Moderator
|
Tko mi može objasniti ovu poruku iz Opere kad se pokušam registrirati na jednoj stranici. Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005' [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][DBNETLIB]SQL Server does not exist or access denied. /events/AM2/db.info.asp, line 6
![]() |
#47 |
Moderator
|
Danas sam se malo igral sa slikicama i htio sam napraviti nešto tipa fotoalbum gdje bi mogao postaviti svoje slikice za avatar i sl. da ih ne uploudam svaki put. Na kraju sam našao da Opera da je 300Mb prostora za Foto album, Blog i fajlove koji se mogu staviti na blog, a naravno sa ploga i skinuti. Nigdje nisam vidio ograničenje u prometu. Evo moj prvi pokušaj: http://my.opera.com/Amdejac/albums/ I nabacio sam kartu Bakine Kuhinje. http://files.myopera.com/Amdejac/alb...%20(Large).jpg
![]() |
#48 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Malo ja gledam te albume i naiđem na ovo: http://my.opera.com/wuhan/albums/show.dml?id=106990 Sorry na OT, ali morao sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
Meni je opera ono definitivno usla pod kozu. Srednji click open in back, desni click menu za slike i downloade. Opcenito izgled i funkcionalnost. Jedina zamjerka nemozes staviti da kada stisnes X da ode u sys bar. To mi je za sada ono opaki trn u oku al... I BTW opera community - predobar servis. Mozda fali jos malo opcija ali bit ce. Vidim da se zaposaljvaju novi developeri za community tako da ono... |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Moderator
|
Danas ću probat napraviti blog, ali ne da pišem gluposti nego kada više ljudi treba neki fajl da si ga može skinutu sa tog bloga. Valjda ću uspjeti. Onaj dio sa slikama je odličan i album se može konfigurirati, za glasanje, komentiranje, dali mogu svi videjeti sliku, samo prijatelji ili samo ja. Čak ima i neki mali editor i jednostavno ih je stavljati gore.
![]() |
#53 | |
Premium
|
Citiraj:
Nadam se da ce staviti malo naprednije opcije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
opera 9. i dalje za mene los pretrazivac sto se tice mog posla. opera i dalje ima problema s prihvacanjem enkripcijskih uređaja kao što je ar minikey smart kartice rade ali ni ti nije baš najbolje riješeno import certifikata rdc ili aa1 je isto tako malkice otežan unutar opere. sve u svemu i dalje operu ne smatram ozbiljnom dok ne riješi te probleme. ne postojanje zamjene za active x kontrolu je minus za operu i za mozillu.. mozilla je razivila alat koji bi trebao pokretati active x kontrole ali je sve ostalo na onom...trebao bi. za sada je IE the best za posao trenutno testiram browzar...cini se ok i jako je brz..iako ne postoje nikakve opcije za import te stavljanje cigurnosnih uredaja za enkripcije a o certifikatima da ne pricam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Moderator
|
Ako ćeš raditi sa nekim telebankiggom ili bilo čime drugime tu Operu možeš zaboraviti. Koliko sam skužio ne dopušta pokretanje ničega unutar Opere. Za ZABU koristim IE, a za sve ostalo Operu osim za OGame. Tamo koristim FF zbog mogućnosti korištenja Foxgamea inutar FF-a. Postoji nešto i za Operu i zove se Operagame, ali ju GO nije dozvolio. Čak im je Opera trn u oku zbog mogućnosti pokretanja nekih nedopuštenih skripti (slanje SMS poruke kad te netko napada i automatski FS čim se flota spusti) koje se inače nemogu pokretati na IE i FF, a nemogu ih vidjeti jer primjerice moja opera se prikazuje drugome kao IE (kukavičje jaje).
![]() |
#57 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
telebanking i neta banking su dvije razlicite stvar u telebanking spada mc@office ili ti multicash office i sam multicash kao najveca grdosija od programa i najshebaniji program za naštelat kojeg sam vidio dok u net banking spada zaba koju ti koristis...itd...sve smart kartice, tokeni itd... sve u svemu opera se mora razviti i meni je stvarno zao sto nije bolje napravljena jer je to bio browser kojeg sam najdruze korisio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |