|
![]() |
#32 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
fleks jesi pisda nebi frendovima dao neki popust na diskove ?
![]() |
#33 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Muwhahahah. Nije neka razlika. 50ak kuna. Samo sto je garancija on site pa traje koju godinu duze. Suport je divan i dobis disk u retail pakiranju. I znas da se niko nije nabacivo sa njima sto je jos vaznije. U ti si ziher jer pakiranje (kutija u kojoj je oko 200 diskova) ima ugradjen tilt senzor i zapečačena je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
aj fleks ne trkeljaj nego reci kad ćeš nabavit diskove? da vidim kako izgledaju u "retail" pakiranju.. i vidi čuda, ni ovaj se ne grije, jedan iznad drugog, i temp, novi stari: 32/32c... ja sinoć uzeo 250gb samzunga. acronis trrue imageom prebacio postojeći hard (sa određenom dozom nevjerice), ali je sve proradilo iz prve i bez problema. i to sam povećao particije postojeće.. ![]() stvarno je taj acronis " ZA 5" |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Gabre, daj usporedi tog Samsunga sa onim svojim starijim Samsungom. Njega (ni)sam ćuo i vidio tako da... Jel ovaj veći samsung glasniji?
![]() |
#36 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
daj s čim da istestiram brzinu starog/nobog harda, da mogu usporedit dok je još ovaj hard kod mene stari... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
everest benchmark i hd tach...bas i mene zanimaju brzine, iako moras uzet u obzir da je 250gb-tni samsung malo brzi zbog veceg kapaciteta.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
|
![]() |
#39 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
cyruse kazem ti hard se onak FAKING necuje ![]() I da hladniji je od tacija i wda.
![]() |
#40 |
Moderator
|
Vjerujem ti kad veliš da je tih. Ali moraš imat razumijevanja, ćuo sam kod Gabre-a njegov 160GB koji je stvarno nečujan (niti dok seek-a nit nikakvo visoko, srednje frekvencijsko pištanje, jednom riječju fenomenalno), a za ovog veli da je još tiši ![]() Hebiga, meni ne treba tak veliki. Meni bi neki od 160GB SATA bio savršen...
![]() |
|
|