|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
![]() Ovako novi sam u ovom,pa ne zamjerajte na neznanju. Imam matičnu Matsonic 8137+c, RAM TwinMos 256 mb-2100,grafička nvidia 5200fx.U 3d Marku 2001 dobivam oko 5000 na defaultu dok sa istom tom graf. na netu drugi imaju 7500-8500 šta je u pitanju?Jeli možda matična? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
RAM i maticna najvjerojatnije. Te matsonic ploce su uzas. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ma... to na netu ima svega.. od overclockanih ploča i memorija do hacknutih rezultata, tako da nema razloga za brigu. također bi trebao probati s 3D Mark 2001Se s patchom (može se skinuti na download sekciji PC Eksperta).
![]() |
#4 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Trebao bi dobiti oko 6500-7500 s tom karticom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
BIOS postavke znaju donjeti i do 10 - 15% u rezultatu, recimo CAS - RAS - ... je meni na PC 133 memoriji 2-2-2 mi donese gore spomenutih 10 - 15% u odnosu 3-3-3, a postoji još pun Q stvari koje treba podesiti u BIOS. Na stranicama Omega drivera ima postavke za BIOSe sa nekim uputama koliko se sjećam ... ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma 3d mark je jako osjetljiv na bandwithe memorije a na matsonicomvim plocama je bas taj u kuracu......imao sam nekih dva tjedna kod sebe jednu posudjenu dok sam imao problema s kt7a i sve sto mogu reci je zivi uzas....recimo samo da sam sve morao jebacki OCat da bi dobivao iste rezulltate kao s ne OCanom kt7a.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Grafička je Gainward sa 128 bit kontr.(provjereno u AIDA).Sad sam kupio još 256 ram-a pa ČU VIDJETI.Znam da ploča nije neka ali dosta stabilno radi(kad sam kupovao PC(prošle godine 12. mjesec)nisam znao ništa))... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Osim toga, uvijek kada usporedjujes svoje rezultate sa onima sa neta (pod uvjetom da vjerujes onome tko je pisao, to je BTW prvi korak, sumnjicavost. na svijetu ima svakakvih debila, pa cak i takvih koji ce lagati koliko im je mark score) pogledaj: test machine, znaci, procesor, maticnu, kolicinu i proizvodjaca rama, proizvodjaca grafulje i kolicinu rama na njoj. To su vrlo vazne komponente za broj markija koje dobijes. Nije sve u grafickoj. Almost forgot, ni driveri koji su koristeni nisu za zanemarit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Točno tako, na Marku su varli skoro pa svi a i glupo je opterećivati se s scorom u 3Dmarku (osim ako nisi iskompleksiran pa se hoces pokazat). Ako ti sve radi kak spada onda odjebi taj Mark i uzivaj ![]() -- Trenutacno pegla: Dire Straits - 06 - Twisting By The Pool |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Ma nije meni važan taj famozni 3DMark,samo želim vidjeti jesu li stvarno te Matsonic ploče tako loše tj. da imaju puno lošije perfomanse(50%).Inače grafička je 128 MB,proc. 1800+ thorobre.A..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|