|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
spremanje podataka na dva mjesta
da li postoji koji program ili da li bi bilo moguće da mi se recimo doc. spremi na dva mjesta...recimo, imam folder "informatika" na desktopu, a isti taj folder imam na D disku..pa me zanima da li bi postoji koja opcija da ja recimo, napišem dokument neki, spremim ga u folder na desktopu, a istovremeno mi se taj dokument spremi i u onaj folder na D disku |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Neznam, ja obicno strpam jedan u ladicu, a drugi u fascikl. Mislim da nema. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj Good Sync, meni on služi za backup dokumenata s internog na eksterni disk. Ima opciju da prati izvorni folder svake minute i promjene snima u drugi folder, ako ih ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Naime uziman novi HHD, pa ću skupa sa starim imat toliko mjesta koliko ionako ne mogu potrošit, a ne isplati mi se prodavat za male novce... Pa san mislija nać neki program koji bi mi jednom dnevno sve sa D: ( taj novi disk ) prebacija na recimo E: ( stari disk ). Jel moguće tako šta? ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Moguće je. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Torrent freek
|
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Samo stavi da ti sinkronizaciju obavlja u jednom smjeru, s novog na stari, jer po defaultu ide u oba smjera.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Torrent freek
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Postoji command prompt alatić od Microsofta, zove se robocopy. Verzija za za XP (XP010) sastavni je dio win server 2003 resource kita. Programčić je namjenjen kopiranju fajlova preko mreže, no radi i lokalno. Ima nekoliko prekidača zanimljivih za ovaku prijemjenu. Dakle, u sintaksi robocopy "C:\Documents and Settings\username\My Documents" "D:\Backup\My Documents" * /MON:1 /MOT:1 svakih 1 minuta (MOT) će kopirati sve PROMJENJENO iz C:\Documents and Settings\username\My Documents u D:\Backup\My Documents UKOLIKO se promijenio barem 1 fajl (MON prekidač). Nije baš neki trenutni backup, ali je dovoljno dobar. Možeš ga naravno postaviti kako hoćeš, pa recimo uz /MON:2 /MOT:10 će svakih 10min provjeravati koliko je promjena napravljeno u My Documents. Ako imaš najmanje 2 fajla, kopirati će ih u destination direktorij.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|