|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
od negdje 1 pm pa do 3 am skoro cijeli dan naravno pis pauza i jelo pauza! nekad nesto drugo osim pca pa se to skrati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Bolesno i zalosno..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
no kaj sad.... brijem da 85% clanova ovog foruma provodi PREVISE vremena za kompom, pitanje samo koliko previse. kad god nemas kaj za radit sjedas za komp..... tak svejedno jel gledas telku ili slusas muziku ili kopas nos ili nekaj deseto ili ubijas vrijeme za kompom |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ovoga.... a kaj ako o tome ovisi stanarina, režije, hrana, krediti i takve neke gluposti? i zadovoljstvo nekoliko tisuća svakodnevnih čitatelja? pogle datestamp na ovom postu ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A sad dok je ljeto dosta, probudim se u dva-tri popodne i onda sam negdje do pet-šest na kompu, i onda kad dodjem doma navečer oko jedanejst pa do tri-četri ujutro. Kad je škola, dodjem doma pa jedno pol sata i uvrh glave sat i pol navečer. Isto nemam kaj radit doma, odem do frendova, provozam se na bajku i tak. Kad je mjesto vukoje.... sa dva, tri kafića u koje ne zalazim i to je to od društvenog života. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Radim 8h na racunalu, ili uz racunala. U zadnje vrijeme imam dosta posla i nakon posla, tako da sam tu jos jedno 2-3h uz racunalo, a navecer zaigram malo neku igru i to je vise manje to. Zbrajanje prepustam vama...
![]() |
#9 |
Guest
|
Ako idem van, idem van, a na povratku izvana opet sam za kompom prakticki 0-24. Kave sam dosta odhebao jer sam kratak s novcima u zadnje vrijeme, a kava ovdje, kava tamo i jos jedna kava su mi kutija pljuga. curu trenutno nemam, a i ako ju imam 90% da ima net, pa joj stavim ICQ i onda na invisible pa kad se meni sprdne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja sam također 8 sati na poslu na kompu pa još 2-3 sata doma,znači cca skoro 12h.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Općenito sam po cijele dane vani, ali kad sam doma onda sam na kompu. Zna se i to skupit na preko 8 sati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa recimo nekih 5-6h na dan u prosjeku. Ali ako je vani lijepo vrijeme pokušavam to maksimalno skratit. Ali zato po zimi... cijeli dan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Čiča s tamića
Datum registracije: Jul 2006
|
ja sam na kompu od 8 ujutro pa do podne kad ručam, usput pogledam kakvu seriju na tv-u, pa opet na kompu do 6 navečer, zatima kaj van s frendovima i opet na komp u 23:00 pa do 2-3 ujutro....
moj komp no2: Intel Pentium 4 Prescott 2.8GHz @ 3.4GHz, 1GB RAM 400 MHz @ 450 MHz, ASUS P4S800, Club 3D 7600GS AGP @ 470/450, 80GB WDC , 400W MS Industrial moj komp3: Intel Pentium 3 800MHz, 20GB HP HDD, 256 MB SDRAM, 200W CODEGEN PS, NvIdia TNT RIVA 32, MBO:MS-6309 LITE |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ujutro 2-3 sata...naveče opet 2-3 sata...nekad i manje... Više volim otić do sk8 parka pa bit od 2 do 9 tamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Nemam određeno koliko sati dnevno provodim za kompom. Kako kad. Ponekad sat-dva dnevno ponekad do 8-10 sati. Sve zavisi o mnogo toga.
ASUS A3500N Centrino 725 1.6GHz, 15"(1024x768), 4X +/- DVD-RW, HDD 60GB, DDR 512MB, Li, Fax/Mod, LAN, IEEE1394, 4xUSB2.0, 0.35 millijuna pixela integrirana video camera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bran. 29.08.2006. u 10:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
She`s back...
|
Pa...zadnjih 3 tjedna, koliko sam na godišnjem, od 9-10 ujutro pa do 1-2 ujutro idućeg dana. Sa prekidima za fiziološke potrebe, naravno. A kad radim, onda sam 8 sati dnevno za kompovima na poslu i kad dođem doma, ovisno od slobodnog vremena 4-5 sati. Uhmp...when you put it that way...I may have a problem : stoopid A šta ćeš...svaka budala ima svoje gušte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Mislim meni je komp upaljen 24h. Zna se dogodit da operu ne ugasim 24h, a onak u prolazu sjednem na koju min. Ja kazem da je bolesno ovo gejmanje po cijele dane. Mislim imam jednog frenda. Bio je fakat normalan i bili smo jako dobri prijatelji. Onada je počeo sa wowom. To je jos nekak kontrolirao. Onda je nabavio guildwarse i počeo se jednostavno gubit. Pricat gluposti, neki svoj svijet koj nema veze sa realnošču. Po 5 dana nije izlazio iz kuce itd. Zabrovaio na frendove. Strasno. Vise se sa nikim ne druzi. Jos tu i tam izadje iz sobe kad mu starci (koji su očajni) zaprijete sa rezanjem kabla. Zadnji put kad sam ga vidio (jedno 5 tjedana proslo) skoro pa da nije ni hodat vise znao. 48h u komadu igro nesto. Ko fakin zombi je izgledo. Vise nema prijatelje, zivot, nista. Ali bitno da ima klan ![]() Sve vise ekipe to radi. Po meni bolesno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Čiča s tamića
Datum registracije: Jul 2006
|
Bolesno, bolesno: nono : (ne kažem da to kolk sam ja na kompu nije) al ipak...
moj komp no2: Intel Pentium 4 Prescott 2.8GHz @ 3.4GHz, 1GB RAM 400 MHz @ 450 MHz, ASUS P4S800, Club 3D 7600GS AGP @ 470/450, 80GB WDC , 400W MS Industrial moj komp3: Intel Pentium 3 800MHz, 20GB HP HDD, 256 MB SDRAM, 200W CODEGEN PS, NvIdia TNT RIVA 32, MBO:MS-6309 LITE |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
prije sam puno vise visio na kompu i po 15-16 sati dnevno!a sad se to skratilo na nekih 5-6 sati max.!!!! (ne nema to veze sa curom)!!! nego jednostavno nemam volje sjedit na istom mjestu vise sati!!!! ![]()
![]() |
#23 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
al bitno da ima clan ![]() aj priznam nek radi sto oce, al ovo je fakat prebolseno kaj se mene tice...pa oko 4-6 sati na dan sam na kompu...ne igram se skoro nista...osim sto odigram tu i tamo koji age of empires 2 na netu s prijateljima...nist drugo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Većinu dana sam za kompom. Kad imam planove, izlaske ili provođenje quality vremena sa drugom polovicom, ne. Btw. moja druga polovica igra GW, al je još uvijek čist normalna ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
R.I.P Mitzek
|
pa ne fakat nekad sam mogo sjedit za kompom desetak i vise sati!!!!! a kaj se tice drage samo je oko COD-a imala primjedbe a te bi bile jer sam je zvao k sebi i onda cijelu vecer igrao !!!!!!!a sad vise bas i nije tako!!!! jer inace: bonker :!!a neke stvari su mi vaznije u zivotu od igranja!!!!!!!!! ![]()
![]() |
#27 |
In the lab...
|
Bog s vama ljudi. Još razumijem one kojima je to posao pa moraju sjediti za kompom,ali da 8 ili više sati provodiš igrajući se....ccc,svašta. Koliko si samo korisnih stvrai mogao raditi u to vrijeme. Inače OT, provedem 3-4 sata kroz cijeli dan, od otprilike 8 do 24 h kad legnem,ne igram skoro ništa, eventualno freecell i planiram malo kad završim s ispitima ponovo nabaciti Diablo 2... ![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
®
|
Cijeli dan ak ne idem vatat pice...hyhyhy sad kad je loše vrijeme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |