|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Pa tocno je reko Mad Boy, kak najbolje pase... ![]() Neko voli naglasen bass, a neko ne. Meni je recimo nasred sobe woofer, kraj kreveta. Naravno, ima dubinu i jacinu ali ne kao kad ga stavim u kut (jacinu)... Woofac je 30cm, 150W rms...
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
He, onda se taj Medion dobro držio...Ja sam imo Yamahu kod koje se to čulo i to dost jako, al ti subovi nisu namjenjeni da se slušaju sami za sebe, već uz njih dolze sateliti (u surroundu) ili nekakvi floorstanderi (u stereu) koji reduciraju tu neželjenu pojavu u zvuku!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
306C ili 306DVC?
![]() |
#34 | ||
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
ako ne, onda makni sub van i stavi tuljak i iznutra na cijev... da bude na oba kraja dakle. taj zvuk ti nastaje jer ocito port uzak(ali za taj sub i tu malu litrazu kutije je to OK) i ocito na krajevima nema dobro napravljenu krivinu, ili ju mozda uopce nema... evo ti par slika da skuzis... cijev NE SMIJE zavrsavati ravnim rubom, MORA imati ovo na krajevima. ![]() ![]() Citiraj:
![]() he he, za ove sa subovima, odite malo na dB drag pa da vidite sto je to 'kad osjetis udarce', vid se zamuti, bole bubrezi.... ali oprez, postoji opasnost da se zarazite pa pozelite tako svaki dan...a to je onda vec druga prica... nema kraja, uvijek te vuce dalje i dalje... :burn: edit: reply to mc_fish da ne radim OT u drugom postu, meni je sve OK s PMom, mozda je tebi pun Outbox pa ne mozes ni poslat? ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 29.08.2006. u 00:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
@tom pm ti ej il pun il kaj vec ![]() "pozz ak se sijecas jos ove temice ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
I još se drži, imam i satelite al kao da ih nemam kad nafitiljim ove druge. Slabo je ono pojačalo u kućnom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() imaju patent i skupi su, nema kopije za kupit... (od fibera cca100€ 1komad) a od plastike jeftiniji http://img3.freeimagehosting.net/ima...dc8189bb11.jpg he he, ali ovaj 'Jet' je dosta blizu pa i on moze posluzit : cheers2
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 29.08.2006. u 10:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
ja imam abit sp50 i nikakav minijaturni Z ga nemože prestić, ruši stvari u sobi |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|