|
![]() |
#1 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Rodjendanski LAN
Proslo je citavo ljeto, a sa njim i raspust, dosao je i moj rodjendan. Kada sam vidio vremensku prognozu nisam se dugo mislio kako cu organizovati party. Kako je padala kisa frendovi i ja smo se zastekali kod mene u stanu sa svojim ljubimcima (bilo je i mrtvih). Umrezili smo 6 kompova, tri u jednoj, tri u drugoj sobi i ![]() Evo nekih slikica ![]() Prva ekipa. Igubili su sve okrsaje osim jedne partije Dota-e i jedne partije Footman Frenzyja ![]() Najbolji igrac druge ekipe i samog LAN Partyja (ovaj rusvaj zanemarite, napravili smo ga instant prilikom objedovanja) ![]() Nakon fise okrsaja u Warcraft3, njenovim modovima, CS 1.6 te MOHAA-e malo opustanja uz PES5 (ona dvjica u cosku na lijevoj strani slike) i malo surfanja. ![]() Sta je sve bilo na LAN-u??? Slika sve govori, + jos 2 kompa koja nisu bila uredjena za poziranje. ![]() I ono najvaznije. OPREMA KORISTENA ZA UMREZAVANJE: 1. D-Link DES-1008D switch 2. 4x D-Link DFE 530-TX mrezne kartice 3. 2x MarvelYukon int. mrezne kartice --------------------------------------- Nazalost osmi virtuelnih gubljenja dusa, svoju dusu je ispustila i jedna Radeonka sa R350 jezgrom. Slike sam smannjio sto sav vise mogao (sve slike zajedno su teske 444KB) tako da nebi trebalo biti problema ni za 56k usere. Svaki raspust odrzimo bar 3-4 LAN Partyja, ali nam je ova godina nekako omanula. Samo dva LAN-a ukljucujuci i ovaj ![]() Ukoliko moderator ovog podforuma misli da ovaj thread ne pripada ovdje neka ga slobodno prebaci gdje treba.
![]() |
#2 |
Premium
|
Niste jedini koji lanate... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Fora ![]() Bitno da je zabava za drustvance. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
To se radi sredinom tjedna recimo kad nemas sto raditi na praznicima, ili recimo u ponedjeljak. A za rodjendan se pije ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Mi imamo jedno prostoriju gdje nas stane oko 10-tak i znamo u nedjelju (skoro ) svaku zabaciti malo igranja. Ja dolazim samo zbog pijače. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
![]() A sada jedno pitanje da ne bude da sam turio thread u pogresan podforum. Kada sam na jenom od kompova usao u system properties=>computer name dugmic Change je bio siv (nisam mogao kliknuti na njega). Sta bi mogao bit problem tome i kako bi se to moglo rjesiti (da znam za u buduce)?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Pa ako imaš vikendicu u čemu je problem? Mi smo jednom složili ceradu i ispod nje roštiljali, a u vikendici smo bili i sve je dobro prošlo. Ovaj tvoj problem mi je nepoznat. Za sad nisam imao tavkih problema. Ipak format c može riješiti sve tvoje probleme. ![]() Rado bih ti pomogao, ali neznam u čemu je problem. : bonker : |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Adrenaline junkie
|
Taj format C mogu jednostavno zaboraviti (lik vec godinu dana, od kako je dobio komp, nije formatiro disk). Mora postojati neko objasnjenje i rjesenje tog "problema". Ako neko zna, ili mu se ovo desavalo, neka pomogne.
![]() |
#13 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Mi u drustvu se dogovorili da sredimo jedan podrum kod kolege samo i jedino za LAN-party-e. Dobili dozvolu njegove majke, i poceli s lupanjem po podrumu. Podrum ima jednu vecu i dvije manje sobe tako da je raspored igraca 5 na 5 bez da itko moze gledat sto neprijatellj radi, i sobe su dovoljno daleko da se ne moze cuti kako se koji tim dogovara... Bilo je dobro, dok nas par nije krenulo na faks, i nestalo vremena za LAN-arenje... Kad sam nedavno dosao tamo, imao sam sto vidjeti... sve instalacije (svaki komp je imao svoje 3 uticnice i mrezni kabal iz zida) su bile pocupane. Kao "nekome trebalo kabla"... Moz mislit... sad se LAN ovi odrzavaju u dvije manje sobe i kablovi vise na sve strane... Dok je trajalo, bilo je super, no godine cine svoje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
meni je cijela kuca povezana kablom!! a imam aktivnih 4 kompa!za silu jos se dva upogone(slozeni samo treba kljiknut gumbic i stavit igre)!!tak da bi se moglo rec da imam afiniteta za lan!!tak da kod mene tko god dodje mozemo odmah igrat!!! al fali mi pravo drustvo za lan(hardocore gejmeri ili ekipa koja mi bar malo moze parirat!! @terminator nabavi tanjur pa cemo wifi-em halat!!
![]() |
#17 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Keyboard error or no keyboard present Press F1 to continue, DEL to enter SETUP Zadnje izmijenjeno od: immortal. 02.09.2006. u 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
![]() A sto se tice hardcore igraca kod nas nema takvih. Ima nas par ali to nije to. Moj buraz, ja i onaj lik sto je sam na slici (uslikan iz profila sa ogromnim kezom) smo jedini koji "redovno" igraju, mada sam i ja u zadnje vrijeme sve vise inaktivan. Nase podrucje je Warcraft 3 ( i pojedini modovi). U glavnom ovaj LAN je bi ojedan od najboljih, ako ne i najbolji. Najveci LAN je bio za srpsku novu godinu (14. januar (ne znam kako se kaze na hrvatskom) ove godine). Nas 12 u jednoj ogromnoj prostoriji. 8 je bilo povezano onim D-Linkovim switchom, a ostatak je bio bridgeovan.... @neko ko je sponeuo LAN u podrumu Imali smo i mi takvih ideja. Kontali smo jednu garazu kupiti ia u nju natrapati kompove za igranje, a kod kuce da imamo bilo sta sto moze na internet (ono osnovno). Ali od toga nije bilo nista - ljenost.
![]() |
![]() |
#19 | |
Spermich Termich
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ne trazim ja hardcore gamere samo kazem da mi nije gust igrat protiv nekog tko racunalo koristi za word,net i takve brije!! mozda je to za nekog tko je onak malo : boxers : al s vremenom postane bezveze!!!!!
![]() |
#21 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Spermich Termich
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ma možda budemo za kojih puno godina...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|