|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ANTEC SLK3000B-EU
sutra idem po ANTEC SLK3000B-EU. citao sam da ga se dosta hvali pogotovo za tu cijenu. jedino sto nikak za skuzit jel dolaze ventovo za njega uz kuciste ili posebno se kupuje? ak ne koje 12cm ventove kupit? neke jeftinije a da uz manju buku solidno hlade. nisam dugo proucavao ventove pa neznam koji su sad ok. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Dobiješ 1 12cm vent sa regulacijom brzine i vent je više nego solidan na 12v buči ali i puše dok je na 7v nečujan ali nema ni nekog protoka. Jedina zamjerka kučištu je kavez za diskove koji je dosta loše napravljen
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pun entuzijazma
|
![]() |
#4 |
M.U.P.
|
Misilim na 3000. Loše je napravljena od premekanog materijala i onda se osjete dosta vibracije od harda usprkos gumicama i ona kopča isto tako zna počet prenosit vibracije na nosač od kaveza pa to iritira. Nije ništa strašno ali se može čuti
![]() |
#5 |
Pun entuzijazma
|
Tu se slažem s tobom. One gume su pretvrde da bi ublažile vibracija, a i ovo s kopčom stoji. Ja sam izvadio taj kavez, nabavio manji za 3.5" uređaje te ga položio na spužve; time sam rješio taj problem.
![]() |
#7 |
M.U.P.
|
![]() |
#8 |
Pun entuzijazma
|
Yup, kuciste je vrlo dobro. Pa 99% ih ima problema s vibracijama harda. Na ovom se barem to lako sredi.
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Po n-ti put potvrđujem da je kućište predobro. Nekome tko je radio na JNC, Codegen i inim šroteksima je kućište kao da je izašlo iz Star Treka... Cpl. Hicks, imaš još koje za prodati? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Kućište je odlično osim te mane sa hard diskovima i kad smo već kod ventilatora dobar bi ti bio Sharkoon od 120mm na 5 ili 7V |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
evo ga bebica doma. stvarno je dobro kuciste. za te novce stvarno ne znam sto kuciste jos mora imat da bi bilo bolje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|