|
![]() |
#2 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Bas sam pomislio da oce majicu s t-com logom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
budem ti probao od frenda nabaviti broj moba...znaci njegovi neki frendovi..tj.obiteljski frendovi to rade... meni su za rodendan cura i frend poklonili al bundy majcu..kvaliteta izrade je fenomenalna te se fakat vidi da slika fakat nije tanka..sve u svemu preporuka ![]() cijena majce je bila cca 130kn iako nece priznat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Mislim da ima više tiskara koje to rade pa treba žute strane obit i naći neku koja to radi u zg nebi trebalo bit problema ali naravno ako imaš puno komada je jeftinije nego ako ti treba samo jedna ili dvije...
![]() |
![]() |
#7 |
Pod naletima kopita zla
|
a cuj...gle...oni su za 130kn dobili majcu i jako kvalitetan otisak..ja sma to isto htio curi napraviti majcu ali cijena gdje god da sam bio bila je cca 160kn..na št osam se nasmijao lijepo pozdravio i izašao van. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Bilo koja tiskara, gdje radi osoba sa znanjem. Doneses mu obicnu bijelu/crnu ili kakvu vec majicu, mozes mu na CD-u donijeti logo malo vise rezolucije, ili ako ne postoji on ga nacrta u Corelu. Oprema za tisak na majice postoji, i taj dio posla je u pravilu za cas gotov. Ako doneses svoju majicu, posto je rijec o maloj tirazi, cijena bi ti bila od 50-100kn ovisno o radu na racunalu i tiskari naravno.
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|