|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
novi router kod t-coma
evo ovakva je situacija... trenutno imam onaj njihov siemens a100 modem... pošto mi često puca link dok sam spojen ja bi to zamjenio ak je ikako moguće... modem još ima garanciju.... e sad... ja bi ak se može uzeo router i nadoplatio neke pare za to fkors... jedino ostaje pitanje.... jel to moguće kod t-coma??? napominjem još jednom da je modem pod garancijom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja bar mislim da mozes otic kod njih i rec da je situacija takva da ti puca veza, pa da ih trazis router jer bi ti ga trebali dati, jer to nije npr ipod Shuffle, nego nesto sto bi ti trebalo omoguciti normalno surfanje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ma samo ti njih gnjavi, i neka ti dofura lik odmah novi ruter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
isto se i meni dešavalo.Taj modem je banana, čim vidi oblake na horizontu totalno se zblesira.Kako sam riješio problem...jednostavno.Otišao u t-com,izrazio želju za promjenom modema,potpisao novi ugovor na vijernost t-comu u trajanju od 24 mjeseca,nadoplatio 100kn u sljedećem računu i to je to. tražio sam modem se515,zbog mogučnosti da sa 4 kompa mogu na net...i za sada sam super zadovoljan sa njim. samo još da dodam.Za 100kn+24mj. vjernosti sam dobio wlan modem. Stari a-100 mi je ostao viška...zlu ne trebalo.Hoću reći da t-com stari model ne zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
upravo tako...a nekom moram plaćati.Đabe nema ni kod stare babe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
ma to ću i ja najvjerojatnije napravit.... ionak mi istječe ugovor u 8. mjesecu... sam ću ja uzet onaj noviji model (se555)..thx. na pomoći.... e dok ovo pišem još mi je jednom puko link... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma ne mora ti biti od rutera. I meni puca veza bez ikakvih pravila. Mislim da bi moglo biti veze i od centrale na Trgu Pobjede, odn. da si spojen na neki ''stariji'' dio centrale. O da, DSL veza u SB je zhiwi quratz. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
a ne znam... ja mislim da je baš do toga... jer recimo kod starog u firmi nikad ne puca... još mi je taj njihov tehničar reko da je taj dan poslje kad sam ja nazvo otišo a centralu i bio spojen pol sata bez pucanja veze... e sad kolko ima istine u tome... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
ma sigurno je do modema...i meni je malo malo pa pucala veza, a kad se spremalo nevrijeme totalno je znao otkazati.Kada sam promjenio modem nestali su svi prekidi... sve radi ko podmazano.E sad, dali je greška do modema A-100 ili možda usb konekcije neznam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
ma ja mislim da bi moglo bit do sp2.... al mislim da ovi iz t-coma ne znaju to pa ću valjd onda lako s njima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
u to vrijeme nisam imao sp2,tako da sumnjam da je do njega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
i meni puca veza kod ovog a100 routera, vjerujem da je to kad se zagrije malo jace jer puca mi samo kad je komp upaljen neki 17-ak sati i onda ga malo iskopcam, pricekam i opet radi... trebali bi davat bolje routere |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Imam tog siemensa već godinu i pol i radi skroz uredno. Mislim da mi veza nije nikad pukla |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
EDIT: jednom sam ih zvao pa je lik mislio da je problem u postavkama konekcije pa mi je izdiktiro da napravim neku drukciju, naravno da problem nije nesto... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
zat ja svaki put kad nazovem prije neg me bilo šta pita kažem:da, reinstaliro sam modem, mjenjo usb portove, napravio novu konekciju, friški windowsi gore, a osim toga isprobo sam na još 2 kompa tak da nije problem do mene...a onda se oni krenu hvatat za glavu jer nemaju me više šta pitat i samo kažu: poslaćemo tehničara... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
A zašto svi odma udrate na modeme, rutere i ostale kerefeke. Probajte prvo jednostavne stvari. Pregledajte svoje kućne instalacije. Loši spojevi , vlaga, prljavština(kad ste zadnji put pogledali u tel utičnicu?) Sve to jako puno igra u kvaliteti veze. T-com je dužan provjerit na vaš zahtjev kvaliteu parice od centrale do vašeg kućnog priključka i otklonit eventualne smetnje(dotik, odvod,unpar....) Kućna instalacija je vaša briga i T-com za nju neodgovara.Dobar dio nas smo veći stručnjaci za računala i ostalo od T-comovaca. Njihov dio posla i kvalifikacije su još uvijek nažalost u većini slučajeva -žice. I to dosta dobro rade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
I meni isto odlično radi...Nikad problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
to puca u tcomu veza jer meni je prije pucalo pa sam srao zvao psovao bio covjek kod mene doma ali on zan samo instalirat modem i nista drugo i eto sad mi ponekad pukne ponekad ne ali uvijek mi pukne, ovo tcom adsl je ajd i bi9jeda jedva cekam da dodje neka druga firma pa da odem kod njih, bolje da mi puca kod nekog drugoga nego kod t hitlera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas