|
![]() |
#1 |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
NForce 2 Ultra 400, Informacije
Hej ljudi da vas pitam malo u vezi ove ploce. Za jako jeftine pare dobio sam navedenu plocu i semprona 2500++ ali nisam dobio nikakve specifikacije o ploci pa me zanima sta mi mozete reci o ovoj ploci, mozda nekakav link na manual ili nesto slicno. : cheers2 THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
A jesi puno rekao... ![]() Pa daj marku i/ili model (piše ti na ploči negdje valjda). Ako to znaš, skini si sa proizvođačeve strane manual za tu ploču pa vidi kaj piše... Ovak ti jedino mogu reć da si uzel najbolji chipset za soc. A proceve... EDIT: Citiraj:
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 15.08.2006. u 22:04. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
podrzava proceve do 400 fsb-a,ima dual chanel..itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Mogu se kladiti da je Gigabyte... Koja je ploča, piše ti na njoj? Nakon toga www.google.com
![]() |
#5 |
Premium
|
sigurno je 7n400l i dobra je ta ploca |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: terminator. 23.08.2006. u 09:49. Razlog: greška |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
NF2 i Sempron su odlična kombinacija za jeftinu office konfu. Nekoliko ljudi sam bio preporučio 7N400L i još mi se nitko nije žalio, a ploče već imaju koju godinu...
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Sa tim 7n400s-l plocama nitko valjda nije imao problema osim mene, vec je 5 puta bila na reklamaciji zbog raznoraznih problema i svaki put je izdana nova. Ili sam ja ***************eni pehist il nitko ne shvaca da ima iste te probleme. Sto se tice NF2 i Semprona, pogledaj sig i reci da je to bas office konfa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
Neces naci bolju socket A platformu, koliko god da su godine prosle, pogledaj moju, Mobilac, radi cijelo vrijeme vec preko godinu i pol na 2500MHz, ispod 1.8V ,ide on jos, ali neda mi se raditi overkill s naponom, vecim zagrijavanjem za par MHz. Pitanje, pa kaj mu everest ili tak nes ne ispise model i proizvodjaca mozda? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|