|
![]() |
#1 |
nEkspert
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() Skinuo sam par spotova sa TVa, normalno zvuk je loš, pa malo i nervira! S obzirom da imam i originalne mp3-ce od tih spotova, čime bih (kojim programom?) postojeći audio stream zamijenio novim? Trenutačni stream je mp3 56kbit, i PCM 172kbit. U biti ne radi se o čistom zamjenjivanju zvuka, nego bih trebao i fino podesit (sinkronizirat zvuk sa slikom), jer spotovi i pjesma nisu iste duljine. Imam problem i sa iuvcr-om - ne moš ga nikako podesit da slika i zvuk budu sinkronizirani, šta god napravio, prije ili kasnije dođe do kašnjenja, ili ''istrčavanja'' zvuka u odnosu na sliku. Očajnički trebam rješenje, SO PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
virtualdub bi trebao posluziti za to... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nEkspert
|
Uopće ne kužim kako!? Je li ima još koji program za to?
![]() |
#4 |
..
|
odi na google i ukucaj virtual dub guide... lijepo ti je greg rekao koji program a ti sam nadji tutorial... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nEkspert
|
Hvala na odgovoru, Greg, ali vi još ne kužite šta meni treba: mp3 ne počinje na istom mjestu gdje i spot, pa bih prvo to trebao uskladit (sinkronizirat), pa tek onda sačuvat izlazni file!
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
inace cak mislim da isto moze postici i ono sranje od sound recordera sto dolazi s windowsima |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|