|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
softwer za organizaciju mp3ca
nikad nisam nista takvo koristio pa me zanima sto ja sve s njm mogu i koji je najbolji i jednostavan. sad se vec dosta mp3ca nakupilo pa ih je tesko obraditi i organizirati podrzavaju li ti softweri wma i m4a? jer imam i nesto tih formata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj Media Monkey i Mp3Tag, a moreš si pomoću Where Is It-a, složiti i katalog. Uglavnom, probaj i vidi kaj ti najbolje odgovara. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam nesto sitno radio u Media Monkeyu ali mi se bas i nije svidio. Sada mp3ice koje sredim pobacam u jedan folder i stavim Arrange Icons By Artist i show in groups Stavim Views na Details i to bi vise manje bilo to. Jos samo u Winampu sredim opcije za svaku pjesmu sto ce mi pisati kad pjesma pjeva.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
...jer sam whereisit dickrider
Stavi Whereisit, to je blagoslov za ljude koji imaju jako puno toga gore šta ti imaš. Možeš si indeksirati particije/foldere, ali i eksterne cd-e/dvd-e pa lako pretražiti cijelu svoju kolekciju with the click of a button. Probaj trial ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
ja sam koristio foobar u kombinaciji sa mediamonkeyom i mp3 tagom ovo je dobra kombinacija ako imas albume, (jos ako imas sredjene tagove dosta ti je foobar sa svojom opcijom file operations) i ako su ti mp3 na disku tj. ako ih slusas... whereisit je odlican ako imas recimo puno dvd-a/cd-a sa mp3, a hoces napraviti katalog kako bi znao gdje ti je sto |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Media Jukebox 8.0 za organizaciju i sviranje. Ako ti treba srediti empetrice tako da sve imaju jednak filename i popunjene ID3 tagove, probaj MP3 tagger. Testiraj na kopijama mp3-ca da ne kopaš po originalima.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
ja vec par godina korsitm MPEG Audio Collection http://mac.sourceforge.net/ ...skenira mi sve pjesme,ima trazilicu..kad nadjem zeljenu pjesmu samo desni klik na nju i "Ispitujem" i otvori je u winampu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |