|
![]() |
#1 |
eXe
Datum registracije: Feb 2005
|
NEC DV-5800C
Pozdrav imam malen problem sa ovim dvd-romom, nije neki defekt nego to da nece citati full speed, a ne mogu preko Googla naci firmware. Sad imam i Pioneer 110D i on odmah presnimava na hard disk full speed (ali on je i snimio sadrzaj tog dvd-a). Probao i traxdatu i verbatim dvd-je. Sad je spojen kao secondary slave i udma 2. Da probam staviti na primary slave? bi li bilo razlike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Sta podrazumijevas pod full speed? taj rom snimljene medije cita najvjerojatnije 8x, iako ne znam bas puno o tom modelu.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
eXe
Datum registracije: Feb 2005
|
pod full speed sam mislio da ga zavrti onako "glasno" kao Pioneer. Jer mi je cudno da Pioneer cita tolko brze. On radi u UDMA 4 modu, a NEC u modu 2. Mozda zbog toga? Pioneer pocne citati sa 5,2X a NEC sa 3X. da li mogu staviti fw od 5800A ili B modela, bilo sto samo da brze cita... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
Treba tocno proučit koji je to uredjaj, onda dal ima hackiranih firmware-a , ili od nekih drugih proizvodjaca (U slucaju da su driveovi isti) .nekad je i dobro imat jedan rom koji je tisi a nije brz (slusanje muzike gledanje filmova itd) A vrlo je vjerojatno da ce ti izgrebane DVD-e ili pak neke lose snimljene uspjet procitat ovakav kakav je dok drugi brzi mozda neće uspjet. To sta ovaj pocine sa 3x, a pioneer sa 5x, govori da je NEC 8x citac, apioneer 12x. MOj lite-on npr pocinje sa 6,5 i on je 16x citac. Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
Citiraj:
Dakle isao bi liteon firmware za 166 model. Al treba nać pachiran za brzo citanje, iance ce ti original firmware isto citat 8x. Ak ti podje kaj po zlu nemoj mene krivit....
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
__________________ |
![]() |
![]() |