|
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
ja ne bi nikad dal 400 kn, ili bi dal 200 ili najmanje kaj ima, ili bi dal cca 550 cini mi se za najveeg chifteka. jedino ak se za 400 nadje nesta slicno tom velkom chifteku, al ja osobno za nesto slicno ne znam. Evo moj novi athlon 64 u everpowr kucistu ko beba, dodal sam nesta tihih ventilatora, (I prije 3 godine debelo ga preplatio 400kn je bilo samo kuciste s napajanjem) Unutra 4 harda, 2 przilice, jedan dvd reader, audio spojen na front panel sa integrirane zvucne, i najdraze, tvornicki ugradjena IRDA u kucistu spojena na plocu i radi. Ja poludim kad relativno skupa kucista kao chiftek ili puno skuplja, nemaju ugradjene IRDA diode koje valjda dodju 5 kuna , a spajaju se lijepo direkt na plocu, bez kupovine dodatnih adaptera i slicno . No dobro to za IRDU nisi pital ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Antec SLK3000B 390kn u Optiumu. Kupio prije par dana, i zadovoljan sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Što drugo nego CM Centurion 5 (cca 450kn) ili ako ćeš dati malo više Cent 534 (cca 500kn) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pun entuzijazma
Datum registracije: Jan 2005
|
Meni je osobno Antec SLK3000B daleko bolji od Centuriona (svih varijanti). Jeftiniji je, lakše je sakriti/provlačiti kablove, (po meni) kvalitetnije je izrade. IMHO, to je ponajbolje kućište uopće.
![]() |
#8 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() sve ok , samo trazim misljenje ljudi da vidim sta kazu kad cu otic kupit cu i kuciste i rame (mozda napajanje, ima vremena)
![]() |
![]() |
#9 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
: goood : : goood : : goood : : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Vjecna borba izmedju Anteca i Centuriona ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pun entuzijazma
|
Citiraj:
Ja sam imao prilike isprobati oba i točno ću navesti što je po meni bolje kod Anteca. -već napravljene rupe za provlačenje kablova -HDD kavez se iznimno lagano vadi -prednja maska se lagano skida (kod Centuriona nikada nisam siguran da li ću ju strgati ili ne) -bolji sustav montiranja 5,25" uređaja; one plastične kopce kod Centuriona mi baš ne djeluju čvrsto -prednji 120mm ventilator (Centurion 5 ima 80mm, 534 ima 120mm) -niža cijena
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Potpisujem... Onaj tvoj (tj. sad moj) Antec me oduševio kao rijetko koje kućište dosada... Stari moj, ono mi je bila kupnja godine... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pun entuzijazma
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Da bi riječ rekao... Uglavnom, znam od koga kupovati. Eh, da, zaboravio sam ti uručiti službenu pozivnicu u FKT, udruženje boraca protiv buke u kompu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|