|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
NFS: Most Wanted
Pokušavam igrati s frendom preko lana, no kada pokušamo bilo tko od nas hostati igru..odmah napise "lost connection"???
![]() |
#2 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne znam koji je bio problem ali ni ja nisam uspio preko LANa zaigrati NFSMW.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
..dno
|
Nema veze s piratstvom. Riješio sam problem, dodjeljivanje IP adresa je bilo automatsko..postavio sam ih ručno i sve radi.
![]() |
#6 | |
..dno
|
Citiraj:
Nisi jedini..novi windozi
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
imam jedno pitanje: dali je itko probao igrati nfs: Most Wanted preko hamachija |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja sam igrao, može se igrat normalno, pa to ti je isto kao LAN |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
a NFS: Most Wanted jos niasm probao. puno hvala. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
NP: cheers2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
hm....i ja bi igro u LAN...al nece...dakle imam patch 1.3 verziju...i kaj sad moze neko pojasnjenje oko tih ip-ova...kaj treba podesit i gdje...
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
meni je mfsmw znao zafrkavat u mrezi... nije bi oproblem u ipiju ili neznam ti cemu, ali samo sam ja od nas troice mogo napravit server koji je bio uporabljiv... frendovima je pisalo da im se losta connection kad oni sami rade server (???)... to ne znam zasto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
instaliraj hamachi preko njega mozes igrati sve igrice (orginalne i one manje orginalne) ali samo preko LAN-a http://www.hamachi.cc/download/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
rjeseno, bez hamachija...uf....stavit ip adresu svog racunala umjesto one dvije koje se nalaze u config fajlu...i radi bez greske...fala...
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Tako je i meni bilo sa Intelovom integrusom ![]() Pobijedio sam par puta Razora ali nije mi nikako moglo nastavit iza pobjede. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Probaj stavit nove drajvere za grafulju.Ali čisto sumnjam da je ta koju imaš pod "moj komp" 9600GT kriva zbog toga izbacivanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Imam Vistu Ultimate (original) i kada hoću instalirati NFS MW javlja mi da trebaju direct x 9.0c ili viši i izbaci me iz instalacije. Na početnom instalacijskom prozoru kada pokrenem test tu direct x prolazi, ali operativni sistem je "unknown". Ima li solucija da ja odigram tu igru na visti?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Problemi kod igranja NFS Most Wanteda
Kada igram NFS Most Wanted nakon nekog vremena na ekranu mi je sve crno, nemogu ga ni restartat, ni nastavit igrati igricu. Stavljao sam save game sa interneta tako da mi igrica vec bude pređena, sad neznam jeli bi to mogao biti problem. Neki od prijatelja rekli su mi da mi se grafička kartica pregrije. Zna li itko u cemu je problem? Edit: temperatura grafičke kartice je oko 65° do 75° Zadnje izmijenjeno od: McLaren373. 10.10.2008. u 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
trebalo bi ici bez ikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Je li netko igra jos ovaj Most Wanted (stari) Trebam par uputa za HD Texture? Nikako ne mogu ukljuciti Trees and Dragozool texture skupa, ili jedno ili drugo samo ide... je li se to opce moze nekako ukljuciti skupa?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|